Minecraft Launcher Siyah Ekran Sorunu

Daha fazla  
Merhabalar! Benim bir laptopum var. HP Pavilion. Windows 10 işletim sistemi var. Minecraft yükledim yüklendikten sonra launcher açıldı ama siyah ekran şeklindeydi yani hiçbir şey gözükmüyodu. Ve oyun dosyaları da yüklenmemis gozukuyodu. Java en güncel sürümde. Neden açılmadığı hakkında bir bilginiz var mı? Yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler

Şu sayfaya gidip JavaRa'yı indirip, kurun. JavaRa ile Sistemden JAVA Kaldırımı Ardından JavaRa'yı yönetici olarak başlatın. Program üzerinden önce Java'yı kaldırın, ardından ise sisteminize uygun olan sürümün kurulmasına izin verin. Daha sonra aşağıdaki videoyu izleyerek Java'ya Minecraft için RAM verin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 ile 2 GB RAM vermek yeterli olacaktır. Benim önerim 1 GB vermenizdir. 1 GB RAM vermek için: -Xms1024M -Xmx1024M 2 GB RAM vermek için: -Xms2048M -Xmx2048M
En son olarak da bu videodaki işlemi yapın ve oyunu başlatın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi oyunlar.
Technopat Sosyal

Java en güncel sürümde ise, ekran kartı sürücünüzün güncel olduğundan emin olun.
Eskiden .msi kurulum dosyası da bulunmakta idi şuan var mı bilmem ama bir de onu deneyin.
( HD5750 kartımda WDDM sürücüsü kurulu iken oyun açılmazdı ama sürücüsünü kurduktan sonra oyunum açılmıştı 2 yıl önce idi tabii... :ROFL: )

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı