3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Nisan 2022 #1 Minecraft Launcher yapmak istiyorum. Visual Studio demeyin. Kodlama ile çok uğraştırmayacak bir program olursa iyi olur.
Minecraft Launcher yapmak istiyorum. Visual Studio demeyin. Kodlama ile çok uğraştırmayacak bir program olursa iyi olur.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 342524 dedi: Minecraft Launcher yapmak istiyorum. Visual Studio demeyin. Kodlama ile çok uğraştırmayacak bir program olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmak istiyorsanız proglamayla uğraşmaktan kaçınamazsınız.
342524 dedi: Minecraft Launcher yapmak istiyorum. Visual Studio demeyin. Kodlama ile çok uğraştırmayacak bir program olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmak istiyorsanız proglamayla uğraşmaktan kaçınamazsınız.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.683 Makaleler 8 Çözümler 56 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Hocam bende yapmak istiyorum aslında ama zor iş. Her türlü kodlama ile uğraşıcaksınız bir sürü bug fixliceksiniz bundan kaçma şansınız maalesef yok. Ve Visual Studio en iyisi zaten uğraşıcaksınız bırakın iyisi olanı kullanın
Hocam bende yapmak istiyorum aslında ama zor iş. Her türlü kodlama ile uğraşıcaksınız bir sürü bug fixliceksiniz bundan kaçma şansınız maalesef yok. Ve Visual Studio en iyisi zaten uğraşıcaksınız bırakın iyisi olanı kullanın
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Nisan 2022 #4 titanss dedi: Böyle bir şey yapmak istiyorsanız proglamayla uğraşmaktan kaçınamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hani kodlama yapayım ama çok ağır şeylerle uğraştırmasın. @titanss.
titanss dedi: Böyle bir şey yapmak istiyorsanız proglamayla uğraşmaktan kaçınamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hani kodlama yapayım ama çok ağır şeylerle uğraştırmasın. @titanss.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 342524 dedi: Yok hani kodlama yapayım ama çok ağır şeylerle uğraştırmasın. @titanss. Genişletmek için tıkla... VS ile yapıldığında da çok kodla uğraşıtmıyor diye biliyorum.
342524 dedi: Yok hani kodlama yapayım ama çok ağır şeylerle uğraştırmasın. @titanss. Genişletmek için tıkla... VS ile yapıldığında da çok kodla uğraşıtmıyor diye biliyorum.
Str0ck3d Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 153 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #6 Electron modülünü kullanarak yapabilirsin. (Buraya tıklayarak örnek kodlara ulaşabilirsin)
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Nisan 2022 #7 Str0ck3d dedi: Electron modülünü kullanarak yapabilirsin. (Buraya tıklayarak örnek kodlara ulaşabilirsin) Genişletmek için tıkla... Bu nedir?
Str0ck3d dedi: Electron modülünü kullanarak yapabilirsin. (Buraya tıklayarak örnek kodlara ulaşabilirsin) Genişletmek için tıkla... Bu nedir?
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 16 Nisan 2022 #8 342524 dedi: Yok hani kodlama yapayım ama çok ağır şeylerle uğraştırmasın. @titanss. Genişletmek için tıkla... Hem ayranım dökülmesin...
342524 dedi: Yok hani kodlama yapayım ama çok ağır şeylerle uğraştırmasın. @titanss. Genişletmek için tıkla... Hem ayranım dökülmesin...
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 16 Nisan 2022 #9 Ben mesela küçük bir kod ile 1.8 açan bir launcher yazmıştım. Bir kaç KB'ydi. CMD'den başlatıyordu. @Aerosteon komik olan ne?
Ben mesela küçük bir kod ile 1.8 açan bir launcher yazmıştım. Bir kaç KB'ydi. CMD'den başlatıyordu. @Aerosteon komik olan ne?
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 16 Nisan 2022 #10 Archley dedi: Ben mesela küçük bir kod ile 1.8 açan bir launcher yazmıştım. Bir kaç KB'ydi. CMD'den başlatıyordu. @Aerosteon komik olan ne? Genişletmek için tıkla... Bu kadar düşündürmesi gereken durum nedir :d?. Gülmek forum kurallarını ihlal mi ediyor ? Konu açan kişiye yardımın dokunacaksa yazdığın kodu paylaşmaktan geri durma. Bu arada karşılık olarak cevabıma güldüğün için tşk :d.
Archley dedi: Ben mesela küçük bir kod ile 1.8 açan bir launcher yazmıştım. Bir kaç KB'ydi. CMD'den başlatıyordu. @Aerosteon komik olan ne? Genişletmek için tıkla... Bu kadar düşündürmesi gereken durum nedir :d?. Gülmek forum kurallarını ihlal mi ediyor ? Konu açan kişiye yardımın dokunacaksa yazdığın kodu paylaşmaktan geri durma. Bu arada karşılık olarak cevabıma güldüğün için tşk :d.