Minecraft Launcher'da sürüm seçme yeri tam gözükmüyor

Hoxzair

Decapat
Daha fazla  
Minecraft Launcher'a girdiğimde sürüm seçme kısmı tam olarak gözükmüyor ve yüklemelere girdiğimde de sürümler seçme yeri gözükmüyor. Yardım edin.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-24_150555826.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 146
  • resim_2023-07-24_150610882.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 170
Launcher'ı yeniden yüklemeyi denediniz mi?

.minecraft klasörünü sil ve bir daha yükle belki düzelir çünkü versiyonlar .minecraft klasöründe bulunuyor

.minecraft klasörünü sil ve bir daha yükle belki düzelir çünkü versiyonlar .minecraft klasöründe bulunuyor
bir daha yükle derken .minecraft klasörünü silip minecraftımı yine yüklicem çünkü .minecraft klasörünü silmeyide denemiştim

bir daha yükle derken .minecraft klasörünü silip minecraftımı yine yüklicem çünkü .minecraft klasörünü silmeyide denemiştim
Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle

Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle
t launcher gibimi

denedim ama şimdide hata verdi

Java sürümü bulunamıyor.
Hata ayrıntıları: 0x00000000 - system: ݾlem ba�ar�yla tamamland�.
Dosya adı:
Dosya yolu: .
Mevcut: Directory

bu hatayı verdi

Son düzenleme:
t launcher gibimi

denedim ama şimdide hata verdi

Java sürümü bulunamıyor.
Hata ayrıntıları: 0x00000000 - system: ݾlem ba�ar�yla tamamland�.
Dosya adı:
Dosya yolu: .
Mevcut: Directory

bu hatayı verdi
java yüklü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…