Hoxzair Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Minecraft Launcher'a girdiğimde sürüm seçme kısmı tam olarak gözükmüyor ve yüklemelere girdiğimde de sürümler seçme yeri gözükmüyor. Yardım edin. Dosya Ekleri resim_2023-07-24_150555826.png 2,5 KB · Görüntüleme: 146 resim_2023-07-24_150610882.png 17,8 KB · Görüntüleme: 170
Minecraft Launcher'a girdiğimde sürüm seçme kısmı tam olarak gözükmüyor ve yüklemelere girdiğimde de sürümler seçme yeri gözükmüyor. Yardım edin.
ESKAAYR Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 Launcher'ı yeniden yüklemeyi denediniz mi?
Hoxzair Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 ESKAAYR dedi: Launcher'ı yeniden yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet denedim
ImL0da Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2023 #4 .minecraft klasörünü sil ve bir daha yükle belki düzelir çünkü versiyonlar .minecraft klasöründe bulunuyor
.minecraft klasörünü sil ve bir daha yükle belki düzelir çünkü versiyonlar .minecraft klasöründe bulunuyor
Hoxzair Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 ImL0da dedi: .minecraft klasörünü sil ve bir daha yükle belki düzelir çünkü versiyonlar .minecraft klasöründe bulunuyor Genişletmek için tıkla... bir daha yükle derken .minecraft klasörünü silip minecraftımı yine yüklicem çünkü .minecraft klasörünü silmeyide denemiştim
ImL0da dedi: .minecraft klasörünü sil ve bir daha yükle belki düzelir çünkü versiyonlar .minecraft klasöründe bulunuyor Genişletmek için tıkla... bir daha yükle derken .minecraft klasörünü silip minecraftımı yine yüklicem çünkü .minecraft klasörünü silmeyide denemiştim
ImL0da Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2023 #6 Hoxzair dedi: bir daha yükle derken .minecraft klasörünü silip minecraftımı yine yüklicem çünkü .minecraft klasörünü silmeyide denemiştim Genişletmek için tıkla... Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle
Hoxzair dedi: bir daha yükle derken .minecraft klasörünü silip minecraftımı yine yüklicem çünkü .minecraft klasörünü silmeyide denemiştim Genişletmek için tıkla... Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle
Hoxzair Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #7 ImL0da dedi: Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle Genişletmek için tıkla... t launcher gibimi ImL0da dedi: Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle Genişletmek için tıkla... denedim ama şimdide hata verdi Java sürümü bulunamıyor. Hata ayrıntıları: 0x00000000 - system: ݾlem ba�ar�yla tamamland�. Dosya adı: Dosya yolu: . Mevcut: Directory bu hatayı verdi Son düzenleme: 24 Temmuz 2023
ImL0da dedi: Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle Genişletmek için tıkla... t launcher gibimi ImL0da dedi: Şöylede yapabilirsin yan client indir ordan 2-3 tane sürüm yükle sonra minecraft launcher yükle Genişletmek için tıkla... denedim ama şimdide hata verdi Java sürümü bulunamıyor. Hata ayrıntıları: 0x00000000 - system: ݾlem ba�ar�yla tamamland�. Dosya adı: Dosya yolu: . Mevcut: Directory bu hatayı verdi
ImL0da Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2023 #8 Hoxzair dedi: t launcher gibimi denedim ama şimdide hata verdi Java sürümü bulunamıyor. Hata ayrıntıları: 0x00000000 - system: ݾlem ba�ar�yla tamamland�. Dosya adı: Dosya yolu: . Mevcut: Directory bu hatayı verdi Genişletmek için tıkla... java yüklü mü?
Hoxzair dedi: t launcher gibimi denedim ama şimdide hata verdi Java sürümü bulunamıyor. Hata ayrıntıları: 0x00000000 - system: ݾlem ba�ar�yla tamamland�. Dosya adı: Dosya yolu: . Mevcut: Directory bu hatayı verdi Genişletmek için tıkla... java yüklü mü?
Hoxzair Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #9 ImL0da dedi: java yüklü mü? Genişletmek için tıkla... daha demin güncellemeyede baktım son sürüm yüklü
ImL0da dedi: java yüklü mü? Genişletmek için tıkla... daha demin güncellemeyede baktım son sürüm yüklü
ImL0da Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2023 #10 Hoxzair dedi: daha demin güncellemeyede baktım son sürüm Genişletmek için tıkla... valla başka bir şey diyemem dosyalarını yedekle yeni kullanıcı oluştur o zaman
Hoxzair dedi: daha demin güncellemeyede baktım son sürüm Genişletmek için tıkla... valla başka bir şey diyemem dosyalarını yedekle yeni kullanıcı oluştur o zaman