CristianoMessü Decapat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Bu hatayı Minecraft orijinalı indirirken aldım ve Java'yı silip yüklemiştim. Hata: Unable to start the Minecraft runtime enviroment this is most likely caused by a corruption please try to renistall Minecraft.
Bu hatayı Minecraft orijinalı indirirken aldım ve Java'yı silip yüklemiştim. Hata: Unable to start the Minecraft runtime enviroment this is most likely caused by a corruption please try to renistall Minecraft.
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Temmuz 2022 #2 CristianoMessü dedi: Bu hatayı Minecraft orijinalı indirirken aldım ve Java'yı silip yüklemiştim. Hata: Unable to start the Minecraft runtime enviroment this is most likely caused by a corruption please try to renistall Minecraft. Genişletmek için tıkla... Dediğini yapın. Silin ve tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
CristianoMessü dedi: Bu hatayı Minecraft orijinalı indirirken aldım ve Java'yı silip yüklemiştim. Hata: Unable to start the Minecraft runtime enviroment this is most likely caused by a corruption please try to renistall Minecraft. Genişletmek için tıkla... Dediğini yapın. Silin ve tekrar yükleyin.
KS KS CristianoMessü Decapat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Finn Mcmissile dedi: Dediğini yapın. Silin ve tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı Artı 0 Eksi
Finn Mcmissile dedi: Dediğini yapın. Silin ve tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı