xz2emr Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Minecraft OptiFine 1.16.5 legacy Launcher'dan Minecraft oynuyorum fakat sürekli bu şeyle karşılaşıyorum. Oyuncular vs. gözüküyor fakat bloklar yüklenmiyor. Launcher ile ilgili bir sıkıntı yardım eder misiniz? (Sorunu 1'den çok kez yaşadım.) Dosya Ekleri resim_2024-11-19_173703613.png 17,8 KB · Görüntüleme: 36
Minecraft OptiFine 1.16.5 legacy Launcher'dan Minecraft oynuyorum fakat sürekli bu şeyle karşılaşıyorum. Oyuncular vs. gözüküyor fakat bloklar yüklenmiyor. Launcher ile ilgili bir sıkıntı yardım eder misiniz? (Sorunu 1'den çok kez yaşadım.)
eraser alper Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Texturelardan kaynaklanıyor olabilir. Oyun dosyalarına girip oyunu silin. Tekrar yükleyince Texture'lar yeniden yüklenir.
Texturelardan kaynaklanıyor olabilir. Oyun dosyalarına girip oyunu silin. Tekrar yükleyince Texture'lar yeniden yüklenir.
xz2emr Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 eraser alper dedi: Texturelardan kaynaklanıyor olabilir. Oyun dosyalarına girip oyunu silin. Tekrar yükleyince Texture'lar yeniden yüklenir. Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdiğim için özür dilerim texture ile alakalı değil çünkü yakın zamanda format attım ve hala aynıydı.
eraser alper dedi: Texturelardan kaynaklanıyor olabilir. Oyun dosyalarına girip oyunu silin. Tekrar yükleyince Texture'lar yeniden yüklenir. Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdiğim için özür dilerim texture ile alakalı değil çünkü yakın zamanda format attım ve hala aynıydı.