BKaplan0 Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Bu neden oluyor: Log4j2-asyncappendereventdispatcher-1-async warn Advanced terminal features are not available in this environment. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
Bu neden oluyor: Log4j2-asyncappendereventdispatcher-1-async warn Advanced terminal features are not available in this environment.
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 Oyun crack mi?
Menemen54 Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 203 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 BKaplan0 dedi: Eki Görüntüle 2362983 Bu neden oluyor: Log4j2-asyncappendereventdispatcher-1-async warn Advanced terminal features are not available in this environment. Genişletmek için tıkla... Paper mc nin en son sürümünü güncellemeyi dene. Hatada gelişmiş terminal özellikleri bu sürümde mevcut değil gibi bir şey yazıyor. EtiCrax dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili bi sorun değil kendi bilgisayarında sunucu kurmaya çalışıyor.
BKaplan0 dedi: Eki Görüntüle 2362983 Bu neden oluyor: Log4j2-asyncappendereventdispatcher-1-async warn Advanced terminal features are not available in this environment. Genişletmek için tıkla... Paper mc nin en son sürümünü güncellemeyi dene. Hatada gelişmiş terminal özellikleri bu sürümde mevcut değil gibi bir şey yazıyor. EtiCrax dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili bi sorun değil kendi bilgisayarında sunucu kurmaya çalışıyor.
BKaplan0 Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 Tamam Çözdüm.Bu Sorunu alanlar için Yaptığım Adımlar şöyleydi: Eski pluginleri güncelledim, java sürümünü oyun sürümüne göre ayarladım.
Tamam Çözdüm.Bu Sorunu alanlar için Yaptığım Adımlar şöyleydi: Eski pluginleri güncelledim, java sürümünü oyun sürümüne göre ayarladım.