neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Haziran 2023 #1 Normal Survival'dan çok sıkıldık map arıyoruz, One block olmasın yüzlerce defa oynadık. 1.16.5 ve üstü olursa iyi olur.
Normal Survival'dan çok sıkıldık map arıyoruz, One block olmasın yüzlerce defa oynadık. 1.16.5 ve üstü olursa iyi olur.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 5 Haziran 2023 #2 Map mi arıyorsunuz modpack mi? Tam olarak anlamadım da.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Sky factory. Captive
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 5 Haziran 2023 #4 Orjinal skyblock oynayın. Vaktim olursa yazın oynayacağım. Jeneratörden sadece taş çıkıyor ve mob farmı ile falan gelişiyorsunuz klasik minecraft tadı geliyor. Biraz düzenlersiniz sandığa tüm ağaçların fidanını falan koyarsınız.
Orjinal skyblock oynayın. Vaktim olursa yazın oynayacağım. Jeneratörden sadece taş çıkıyor ve mob farmı ile falan gelişiyorsunuz klasik minecraft tadı geliyor. Biraz düzenlersiniz sandığa tüm ağaçların fidanını falan koyarsınız.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Haziran 2023 #5 kite ata ata kesti dedi: Map mi arıyorsunuz modpack mi? Tam olarak anlamadım da. Genişletmek için tıkla... İkisi de olur.
kite ata ata kesti dedi: Map mi arıyorsunuz modpack mi? Tam olarak anlamadım da. Genişletmek için tıkla... İkisi de olur.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 5 Haziran 2023 #6 neqetria dedi: İkisi de olur. Genişletmek için tıkla... Hocam önerim kesinlikle skyblock. Biraz uğraşıp güzel bir modpackde hazırlayabilirsiniz skyblock için.
neqetria dedi: İkisi de olur. Genişletmek için tıkla... Hocam önerim kesinlikle skyblock. Biraz uğraşıp güzel bir modpackde hazırlayabilirsiniz skyblock için.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Haziran 2023 #7 Arkadaşlar modpack atacak var mıdır güzel? 1.12 olmasın ama çok eski. AtariKafa'nın oynadığı gibi,FabrikaCraft fln.
Arkadaşlar modpack atacak var mıdır güzel? 1.12 olmasın ama çok eski. AtariKafa'nın oynadığı gibi,FabrikaCraft fln.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 5 Haziran 2023 #8 neqetria dedi: Arkadaşlar modpack atacak var mıdır güzel? 1.12 olmasın ama çok eski. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.12 istemiyorsunuz ama bir modpackim vardı kendim hazırlmıştım 2 sene oluyor zombi salgını packi. Baya iyidi. İstiyorsanız verebilirin. Birde All Of The Mods var ona bir bakın derim ama bi 16 gb raminiz olsun. Better Minecraft da olabilir.
neqetria dedi: Arkadaşlar modpack atacak var mıdır güzel? 1.12 olmasın ama çok eski. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.12 istemiyorsunuz ama bir modpackim vardı kendim hazırlmıştım 2 sene oluyor zombi salgını packi. Baya iyidi. İstiyorsanız verebilirin. Birde All Of The Mods var ona bir bakın derim ama bi 16 gb raminiz olsun. Better Minecraft da olabilir.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Haziran 2023 #9 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam 1.12 istemiyorsunuz ama bir modpackim vardı kendim hazırlmıştım 2 sene oluyor zombi salgını packi. Baya iyidi. İstiyorsanız verebilirin. Birde All Of The Mods var ona bir bakın derim ama bi 16 gb raminiz olsun. Better Minecraft da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu nasıl? Güvenilir mi? Hexxit II - Technic Platform
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam 1.12 istemiyorsunuz ama bir modpackim vardı kendim hazırlmıştım 2 sene oluyor zombi salgını packi. Baya iyidi. İstiyorsanız verebilirin. Birde All Of The Mods var ona bir bakın derim ama bi 16 gb raminiz olsun. Better Minecraft da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu nasıl? Güvenilir mi? Hexxit II - Technic Platform
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 5 Haziran 2023 #10 neqetria dedi: Hocam şu nasıl? Güvenilir mi? Hexxit II - Technic Platform Genişletmek için tıkla... Curseforge dan indirin. Curseforge dışında sakın exe dosyası falan kurmayın.
neqetria dedi: Hocam şu nasıl? Güvenilir mi? Hexxit II - Technic Platform Genişletmek için tıkla... Curseforge dan indirin. Curseforge dışında sakın exe dosyası falan kurmayın.