Minecraft Mavi Buz ile Su Nasıl Yapılır?

Makaleler
19
Yer
Ankara, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana PC:
Ryzen 5 5600
MSI RTX 4060 Ti 8 GB
16 GB DDR4 RAM
MSI B550M PRO-VDH WIFI
1 TB KIOXIA M.2 SSD
MSI A750GL 750W
MSI M100R

Kumpir:
i7 3770
MSI GT 1030 GDDR5
8 GB DDR3 RAM
ASUS P8H61M-LX R2.0
480 GB KIOXIA SSD
Frisby Slim kasa
300W PSU

Kumpir V2:
i3 540
MSI RX 550 2 GB
8 GB DDR3 RAM
ASUS P7H55M-LX
120 GB SSD
Frisby Slim kasa
300W PSU

(165 Hz monitör, Creative A320 ses sistemi, Rampage R74 klavye, Glorious Model O fare, 1000 Mbps internet)

=
Arkadaşlar, OneBlock SkyBlock haritası oynuyorum. Sadece 1 tane su kovam var maalesef. Sınırsız suya ihtiyacım var. Harita bana 2 tane mavi buz verdi. Paketlenmiş buz ile karıştırmayın, şu dokusu daha canlı mavi olan buzdan (1.13 ya da 1.14 ile eklenmiş olması lazım.) bahsediyorum. Bununla bir şekilde su yapabilir miyim?

Son düzenleme:

Güneşin altında eriyip su oluyor diye hatırlıyorum yanlış değilse.

Güneşin altında eriyip su oluyor diye hatırlıyorum yanlış değilse.
Aksine mavi buzlar güneş veya meşale gibi ışık kaynaklarında erimiyor diye biliyorum, normal buzda güneşte erimiyor ama meşale falan varsa eriyor. Bloğu kırınca direkt su vermesi gerekiyor aslında. Yanlış biliyormuşum sadece ipeksi dokunuşlu kazma ile kırınca geri veriyormuş onun dışında su vermiyormuş.

Bloğu kırınca direkt su vermesi gerekiyor aslında. Yanlış biliyormuşum mavi buzu kırınca bir şey vermiyor.
Neredeyse hazır 2 tane var diye gaza gelip birini indiriyordum. İyi ki eklemenizi zamanında fark ettim

-EKLEME-
Arkadaşlar, harita biraz ilerleyince bana az önce normal buz verdi. Yani su sorununu çözmüş oldum. Sorun benim için bitmiştir fakat aynı sorunu yaşayabilecek başka kişilere yardımcı olması adına eğer ki çözümünü biliyorsanız paylaşmanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
buzun üzerine meşale koy ve eriyene kadar bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…