super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #1 Selam başlıktan da anlayacağınız gibi arkadaşlarımla mega base yapacağız. Yardım ederseniz mutlu olurum işte fotoğraf: İçinde köylü trade salonu, strongholda giden yol, farm bölümü gibi yerler olmasını istiyorum. Zaten çoğunu Build ettik ama etrafına neler yapacağımız aklımıza gelmedi. İçinde sizce başka ne olabilir? Aynı zamanda ortası boş kaldı. İçine bir de şey yapacağım bütün eşyaları depolayacak bir yer ama otomatik depolama sistemi ile. Dosya Ekleri 1659122227032.png 1,5 MB · Görüntüleme: 211 Son düzenleme: 29 Temmuz 2022
Selam başlıktan da anlayacağınız gibi arkadaşlarımla mega base yapacağız. Yardım ederseniz mutlu olurum işte fotoğraf: İçinde köylü trade salonu, strongholda giden yol, farm bölümü gibi yerler olmasını istiyorum. Zaten çoğunu Build ettik ama etrafına neler yapacağımız aklımıza gelmedi. İçinde sizce başka ne olabilir? Aynı zamanda ortası boş kaldı. İçine bir de şey yapacağım bütün eşyaları depolayacak bir yer ama otomatik depolama sistemi ile.
oyuncu1233 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 443 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #2 Demir farmı ya da XP farmı yapabilirsiniz.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #3 oyuncu1233 dedi: Demir farmı ya da XP farmı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten farmları yapacağımı söyledim Build için neler yapabilirim? Ayrıca Enderman farmımız var.
oyuncu1233 dedi: Demir farmı ya da XP farmı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten farmları yapacağımı söyledim Build için neler yapabilirim? Ayrıca Enderman farmımız var.
B berkkaka Hectopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 96 29 Temmuz 2022 #4 İçinden önce çevresi çok boş. Göstermelik evler ve içine de köylüler yerleştirebilirsiniz. Estetiği bozmayacak şekilde.
İçinden önce çevresi çok boş. Göstermelik evler ve içine de köylüler yerleştirebilirsiniz. Estetiği bozmayacak şekilde.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #5 berkkaka dedi: İçinden önce çevresi çok boş. Göstermelik evler ve içine de köylüler yerleştirebilirsiniz. Estetiği bozmayacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Hmm olabilir.
berkkaka dedi: İçinden önce çevresi çok boş. Göstermelik evler ve içine de köylüler yerleştirebilirsiniz. Estetiği bozmayacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Hmm olabilir.