Minecraft mı CS2 seçkin mi?

arda 513

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzatmadan soracağım sizce Minecraft mı yoksa CS2 seçkin mi?

Merhaba, uzatmadan soracağım sizce Minecraft mı yoksa CS2 seçkin mi?

Minecraft. Ama onu bedavaya da oynayabiliyorsunuz. (bazı önemli özellikleri kullanamıyorsunuz ama.) CS2 seçkin insanı sadece deli ediyor. Getirisi az bile olsa alınabilir ama mental sağlığının iyi olması gerek.

Çok ayrı oyunlar seçkini hile için alıyorsan orada bile hile gelebiliyor Minecraft alıp CS2 FACEIT daha mantıklı olur.

Minecraft'ı crakli oynayabiliyorsun ve CS2 seçkin oynarsanız eğer kendi parasını çıkarıyor.

Uzun sürede çıkartıyor haftada en iyi ihtimalle 1 dolar gelse 15 hafta (1 dolar gelmesi oda en iyi ihtimalle ortalama 0.50 cent gelir. Seçkini para kazanma için alınmaz kazanamazsınız da zaten. Ya çok şanslı olursun (2 yıldır oynuyorum 2 yılda sadece bir defa 250TL'lik skin geldi) Kalanların hepsi çöptü.

Minecraft'ı crakli oynayabiliyorsun ve CS2 seçkin oynarsanız eğer kendi parasını çıkarıyor.

CS2'yi kasa düşürmek için almak istiyorum Minecraft'ı ise Online sunucularda oynamak için almak istiyorum crack indiremem virüs bulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…