Minecraft mı daha fazla işlemci kullanır yoksa Valorant mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Semih_28

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben işlemci ısınıyor diye birkaç bir şey yaptım. Valorant bir anda 75 derece görürken Max 63 görmeye başladı ama bir sorum var, Valorant mı daha çok işlemci kullanıyor Minecraft mı? İşlemcim AMD Ryzen 5 5600X. Bu işlemciyle Valorant'ta 65 Max gördüm ama Minecraft'ı denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, ben işlemci ısınıyor diye birkaç bir şey yaptım. Valorant bir anda 75 derece görürken Max 63 görmeye başladı ama bir sorum var, Valorant mı daha çok işlemci kullanıyor Minecraft mı? İşlemcim AMD Ryzen 5 5600X. Bu işlemciyle Valorant'ta 65 Max gördüm ama Minecraft'ı denemedim.

Valorant.

Zaten Valorant yazılmıs niye tekrar yazıyorsunuz :d

Yine Valorant çünkü Minecraft'ta hem grafik kartı orta istiyor işlemciyide orta bir de grafikleri pixel gorunumde işlemciyi çok da zorlamıyor.

Teşekkür ederim yani Valorant'ta 63ü gördü Valorant'ta 75'di önceden Minecraft'ta 69 6 derece fark vardı yani şimdi de Minecraft'da 55 60 derecelerde oynasam yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı