Minecraft mı Valorant'ta silah deseni mi alınmalı?

İntelCorei9

Picopat
Daha fazla  
Minecraft mı Valorant'ta silah deseni mi? Silah deseni zifiri Phantom, bütçe 500 ama MC için 650 olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft mı Valorant'ta silah deseni mi? Silah deseni zifiri Phantom, bütçe 500 ama MC için 650 olur.
Hangisini daha çok oynuyorsanız alın. Yerinizde olsam skin derdim fakat seçtiğiniz skin çok da iyi değil bence onun yerine başka bir skin beklerdim güzel fakat daha iyileri var.

Minecraft alacaksanız 509 TL olan versiyonunu alın 650 TL olan versiyonda ekstra Bedrock için puan kostüm filan gereksiz şeyler veriyor.

Soruna gelirsek rekabetçi oyunlara para yatırmak bana göre saçma çünkü hiçbir yararı yok sana sen gine aynı oyunu oynayıp aynı zevki alacaksın ki Valorant'ta yerden veya takım arkadaşından alabilirsin silah deseni.

Kesinlikle Minecraft oyunun kendi hali olsun, modları olsun, Online olsun, çocukluğumdan beri oynar/ içeriklerini tüketirim 20.000 saatim vardır muhtemelen.

Hangi oyunu oynamayı daha çok seviyorsanız ona göre yönelin. Valorant oynamayı seviyorsanız Valorant'ta sevdiğin bir skinin mağazaya gelmesini bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…