Minecraft Microsoft hesabima giremiyorum

Friedhelm

Kilopat
Boyle bir sorunla karsilasiyorum, nasıl cozebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 36
Boyle bir sorunla karsilasiyorum, nasıl cozebilirim?

Bu işinize yarayabilir belki. Bu hatayla ilgili başka bir konu açılmış, oradaki arkadaş format atarak çözmüş sorununu. İşe yaramazsa CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu deneyin.

Anlamadım tam ne yapacagımı hocam.

Anlamadım tam ne yapacagımı hocam.
Windows 10'da uygulamayı sıfırlamak için aşağıda verilen talimatları tamamlayın.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın. Bu, Başlat menüsündeki simgesine tıklayarak veya Windows logosu + I tuşlarına aynı anda basarak yapılabilir.

Adım 2: Uygulamalar kategorisi simgesine tıklayın ve ardından tüm yüklü uygulamaları ve klasik masaüstü programlarını görmek için Uygulamalar ve özellikler'e tıklayın.

Adım 3: Gelişmiş seçenekler bağlantısını görmek için sıfırlamak istediğiniz uygulamaya tıklayın. Aynısına tıklayın (gelişmiş seçenekler bağlantısı).

Adım 4: Son olarak, küçük Sıfırla düğmesine tıklayın. Sıfırla düğmesine tıkladığınızda, "Bu, tercihleriniz ve oturum açma bilgileriniz dahil olmak üzere uygulamanın bu cihazdaki verilerini kalıcı olarak silecektir" yazan küçük bir iletişim kutusu bulacaksınız. Uygulamayı sıfırlamak için açılan iletişim kutusundaki Sıfırla düğmesine tıklayın.

Adım 5: Sıfırlama işlemi tamamlandığında, Sıfırla düğmesinin yanında bir onay işareti göreceksiniz. Ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…