Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Merhaba. Geçen gün Minecraft Premium aldım. Bugün sorunsuzca oynadım sonra gene girdim ve e postam mi*****@inbox.ru olarak gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Merhaba. Geçen gün Minecraft Premium aldım. Bugün sorunsuzca oynadım sonra gene girdim ve e postam mi*****@inbox.ru olarak gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #21 Chotsu dedi: Sadece gmail hesabımı değiştirmiş o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam e postanızı eski e postanızla değiştirmeye çalışın sonra gmail hesabının şifresini değiştirin 2 adımlı doğrulamaları aktifleştirin. Artı 0 Eksi
Chotsu dedi: Sadece gmail hesabımı değiştirmiş o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam e postanızı eski e postanızla değiştirmeye çalışın sonra gmail hesabının şifresini değiştirin 2 adımlı doğrulamaları aktifleştirin.