Çözüldü Minecraft ''Migrator'' Pelerinin Görünümünü Değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Biliyorsunuz Mojang hesabınızı Microsoft hesabınıza taşıdıktan sonra oyunculara migrator adında pelerin veriliyor. Bu pelerinin görünümünü herhangi bir şekilde değiştirme şansımız var mı?

Minecraft'ı Aralık 2020'den önce aldıysanız hesabınız Mojang üzerinedir ve Microsoft'a taşıma hakkınız var demektir. Sıranız geldiğinde hesabınızı Microsoft'a taşıdığınız zaman size ödül olarak "Migrator" pelerinini veriyor. Pelerin herkeste aynı ve şeklini değiştiremezsiniz.

Ben de siz söyleyince hemen tekrar Minecraft Launcher'ı açıp bakmak istedim, ben de davet edilmişim

Fakat nedense bununla ilgili hiç mail falan gelmedi. Bir anda Launcher'ı açınca karşıma çıktı. Ben de hemen taşıma işlemini gerçekleştirdim.
Artık ana Microsoft hesabım ile Minecraft Java Edition oynamaya devam ediyorum ve Migrator pelerinini de aldım.

Ben Microsoft hesabımda uzun süredir 2FA kullanıyorum. Fakat Mojang hesaplarında tek güvenlik katmanı güvenlik sorularıydı ve kırılma ihtimali vardı. Microsoft hesabına geçtikten sonra hesabın çalınma ihtimali var mıdır?

@Ellie Williams Hocam hesabın ilk mailinin vs. önemi oluyor mu hesabı taşıdıktan sonra? Bildiğim kadarıyla Mojang hesaplarında öyleydi.
Hesabı taşıdıktan sonra Mojang hesabıyla hiçbir ilişiği kalmıyor. Kurtarmak istiyorsanız, Microsoft hesabınızı kurtarmanız gerekiyor. Oyun artık Xbox kütüphanenize ait.
Zaten 2FA kullandığım için daha zor olacak. Yani artık hesabım çok daha güvenli
Microsoft'un amacı da bu ya zaten.
Mojang hesabı devri kapandı.

@Ellie Williams Hocam son olarak, elimde faturanın bulunmaması bir sıkıntı yaratır mı? Faturada bir ID varmış sanırım, destek önemli olduğu zaman istiyormuş. Taşımadan sonra yine isterler mi hesapla ilgili bir sıkıntı olması durumunda? Dezavantajını yaşar mıyım?

Dediğim gibi, oyun Microsoft hesabına geçeceği için önemi kalmıyor onların. Onlar, Mojang hesabını kurtarmak için. Microsoft hesabını kurtarman gerekirse bir çok farklı yöntem mevcut zaten.

Dediğim gibi, oyun Microsoft hesabına geçeceği için önemi kalmıyor onların. Onlar, Mojang hesabını kurtarmak için. Microsoft hesabını kurtarman gerekirse birçok farklı yöntem mevcut zaten.

Hayır Minecraft Java'yı Xbox üzerinden satın almıyorsunuz. O ID'ler sizin gerçek hesabın sahibi olduğunu kanıtlıyor yani destekle bir işlem yapacağınız zaman soruyorlar o olmaz ise işlem yapamıyorsunuz destek ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…