Minecraft Mineplex ne zaman açılacak?

Kakuzu

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Mineplex kapanıp tekrar açılıyor ama şu an sunucu sadece erken erişim satın alanlara açık. Bu erken erişim muhabbeti ne zaman bitecek bilen var mı?

Selamünaleyküm. Mineplex kapanıp tekrar açılıyor ama şu an sunucu sadece erken erişim satın alanlara açık. Bu erken erişim muhabbeti ne zaman bitecek bilen var mı?
Demek ki projeyi bırakmışlar discord kanallarında takip edip oradan son bilgilere ulaşabilirsin belki.

Son düzenleme:
Bu proje için aktif 13k oynanan bir bedrock ve java da tüm sunucularıyla toplam 350-400 çeken sunucuları kapattılar bırakmaları garip geldi.
X hesaplarını kontrol ettim en son 29 temmuzda yeni tasarımcı işe alacaklarını duyurmuşlar eğer bu proje içinse devam ediyorlar demektir.

X hesaplarını kontrol ettim en son 29 temmuzda yeni tasarımcı işe alacaklarını duyurmuşlar eğer bu proje içinse devam ediyorlar demektir.
Bildiğim kadarıyla başka projeleri yok. Discord veya hiçbir sosyal medya hesaplarını bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…