OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Herkese iyi akşamlar, arkadaşımla server açıp oynamaya başladık sonra mob farmı yaptık ama farm çalışmıyor yani ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Herkese iyi akşamlar, arkadaşımla server açıp oynamaya başladık sonra mob farmı yaptık ama farm çalışmıyor yani ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
ense0 Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 261 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri realme 10 G99 8GB RAM 128GB internal storage+ 64GB Samsung microSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2024 #2 Köşelere su koymadığın için olabilir
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 ense0 dedi: Köşelere su koymadığın için olabilir Genişletmek için tıkla... Su var sadece çekmedim fotoğrafını
ense0 dedi: Köşelere su koymadığın için olabilir Genişletmek için tıkla... Su var sadece çekmedim fotoğrafını
mimemu Femtopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #4 Oyun modu barışçılda olabilir Zararlı mob Doğumu kapalı olabilir
Stw1x Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #5 Sanırım bu farmda belirli bir yüksekliğe çıkmanız lazımdı yaptığınız videoda belirtmişlerdir. Uzun zamandır yapmadım yanlış olabilir.
Sanırım bu farmda belirli bir yüksekliğe çıkmanız lazımdı yaptığınız videoda belirtmişlerdir. Uzun zamandır yapmadım yanlış olabilir.
mimemu Femtopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #6 Stw1x dedi: Sanırım bu farmda belirli bir yüksekliğe çıkmanız lazımdı yaptığınız videoda belirtmişlerdir. Uzun zamandır yapmadım yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu dene, sunucuyu aternostanmı açtınız? Stw1x dedi: Sanırım bu farmda belirli bir yüksekliğe çıkmanız lazımdı yaptığınız videoda belirtmişlerdir. Uzun zamandır yapmadım yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Belirli yüksekliğe çıkmışlar galiba
Stw1x dedi: Sanırım bu farmda belirli bir yüksekliğe çıkmanız lazımdı yaptığınız videoda belirtmişlerdir. Uzun zamandır yapmadım yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu dene, sunucuyu aternostanmı açtınız? Stw1x dedi: Sanırım bu farmda belirli bir yüksekliğe çıkmanız lazımdı yaptığınız videoda belirtmişlerdir. Uzun zamandır yapmadım yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Belirli yüksekliğe çıkmışlar galiba
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #7 mimemu dedi: Onu dene, sunucuyu aternostanmı açtınız? Belirli yüksekliğe çıkmışlar galiba Genişletmek için tıkla... mimemu dedi: Oyun modu barışçılda olabilir Zararlı mob Doğumu kapalı olabilir Genişletmek için tıkla... oyun modu zorda, mob doğumu açık Yükseklik y: 74
mimemu dedi: Onu dene, sunucuyu aternostanmı açtınız? Belirli yüksekliğe çıkmışlar galiba Genişletmek için tıkla... mimemu dedi: Oyun modu barışçılda olabilir Zararlı mob Doğumu kapalı olabilir Genişletmek için tıkla... oyun modu zorda, mob doğumu açık Yükseklik y: 74
mimemu Femtopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #8 Altındaki meşaleleri kırmayı dene OdadakiLoşIşık dedi: oyun modu zorda, mob doğumu açık Yükseklik y: 74 Eki Görüntüle 2087756 Eki Görüntüle 2087762 Genişletmek için tıkla...
Altındaki meşaleleri kırmayı dene OdadakiLoşIşık dedi: oyun modu zorda, mob doğumu açık Yükseklik y: 74 Eki Görüntüle 2087756 Eki Görüntüle 2087762 Genişletmek için tıkla...
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #9 mimemu dedi: Altındaki meşaleleri kırmayı dene Genişletmek için tıkla... olmuyor zaten ben başta aşağıda doğmasınlar sadece orda doğsunlar diye koydum
mimemu dedi: Altındaki meşaleleri kırmayı dene Genişletmek için tıkla... olmuyor zaten ben başta aşağıda doğmasınlar sadece orda doğsunlar diye koydum
mimemu Femtopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #10 OdadakiLoşIşık dedi: olmuyor zaten ben başta aşağıda doğmasınlar sadece orda doğsunlar diye koydum Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım minecraftta 1.20 sürümlerinden sonra 1.19 da olabilir Mob Doğumu için gereken ışık derecesi baya bi düşürüldü yani zifiri karanlık lazım Bir önceki sürümlerde çalışması gerekir farmın Yani sürümden kaynaklı
OdadakiLoşIşık dedi: olmuyor zaten ben başta aşağıda doğmasınlar sadece orda doğsunlar diye koydum Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım minecraftta 1.20 sürümlerinden sonra 1.19 da olabilir Mob Doğumu için gereken ışık derecesi baya bi düşürüldü yani zifiri karanlık lazım Bir önceki sürümlerde çalışması gerekir farmın Yani sürümden kaynaklı