IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 28 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, Minecraft Mobil'i nasıl PS4 konsolum ile oynayabilirim?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #2 Konsolu bağladığınızda otomatik olarak algılıyor. Algılamazsa ayarlarda kontrolcü seçeneğinden aktifleştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Konsolu bağladığınızda otomatik olarak algılıyor. Algılamazsa ayarlarda kontrolcü seçeneğinden aktifleştirebilirsiniz.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #3 IX. Corleone dedi: Arkadaşlar, Minecraft Mobil'i nasıl PS4 konsolum ile oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth`la bağlanıyor PS4 kolu. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Arkadaşlar, Minecraft Mobil'i nasıl PS4 konsolum ile oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth`la bağlanıyor PS4 kolu.
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 28 Şubat 2021 #4 Nemai dedi: Konsolu bağladığınızda otomatik olarak algılıyor. Algılamazsa ayarlarda kontrolcü seçeneğinden aktifleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konsolu nasıl bağlayacağımı bilmiyorum biraz açıklar mısın? Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Konsolu bağladığınızda otomatik olarak algılıyor. Algılamazsa ayarlarda kontrolcü seçeneğinden aktifleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konsolu nasıl bağlayacağımı bilmiyorum biraz açıklar mısın?
J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #5 Mobilde nasıl oynanır bilmiyorum fakat PC de nasıl yapıldığını biliyorum. Artı 0 Eksi
S Son Tava Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 72 2 Mart 2021 #6 Hocam bu ikisine aynı anda basın sonra ışık yanıp söncek yanıp söncek sizde o sırada Bluetooth'u açıp DualShock4 isimli olur üstüne tıklayın ve bağlandığında turuncu olacak o ışık. Sonra isdediğinizi yapabilirsiniz İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Hocam bu ikisine aynı anda basın sonra ışık yanıp söncek yanıp söncek sizde o sırada Bluetooth'u açıp DualShock4 isimli olur üstüne tıklayın ve bağlandığında turuncu olacak o ışık. Sonra isdediğinizi yapabilirsiniz İyi oyunlar.