Çözüldü Minecraft mod hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Husum

Centipat
Daha fazla  
Selam! Modları indirip "mods" klasörüne atıyorum, ancak sürekli hata alıyorum. Farklı Forge sürümlerini denedim, sonra Fabric ile de denemeye çalıştım ama yine de sorun çözülmedi. İlk defa mod yüklüyorum, bu yüzden pek deneyimim yok. Dilerseniz tüm modların linklerini paylaşabilirim, belki böylece sorun ne olabilir daha net görürsünüz. Hata ekran görüntüsünü de aşağıya ekliyorum. Bu arada, tüm modları Fabric uyumlu olarak indirdim, merak etmeyin. (görsel hata verdi ekleyemedim)

Çözüm

Hocam modların çoğu Forge için yani Fabric'e uyumlu değil hiçbiri. Fabric uyumlu sürümler 1.19 1.18, sizden ricam 1.20.1 Forge kurar mısınız? Dosyayı atıyorum şimdi.

Buyurun hocam mod klasörünün linki.
hocam google veya youtubeden çözümüne baktınızmı

Evet zaten herkes modları sürüme uygun indirin tamamdır diyor ama olmadı

Hocam bazı modlar başka modlarla çakışabilir veya o modun çalışması için başka bir mod kurmaniz gerekebilir mümkünse ekran görüntüsü atar misiniz?

Hocam bazı modlar başka modlarla çakışabilir veya o modun çalışması için başka bir mod kurmaniz gerekebilir mümkünse ekran görüntüsü atar misiniz?
ekran görüntüsünü nedenini bilmiyorum ama koyamıyorum hata verip duruyor

Hocam hata nedenleri minecraft sürümü uyuşabilir fakat mod sürümleri hatalı ben size şimdi düzenleyip atacağım

Hocam hata nedenleri minecraft sürümü uyuşabilir fakat mod sürümleri hatalı ben size şimdi düzenleyip atacağım
bekliyorum ama nasıl sürümde hata olabilirki 1.20 fabric indirdim 1.20 fabric modlarını indirdim

Doubledoors 6.56 versiyonu kurulacak
Elytraslot 1.20.1 surumuyle uyumlu değil
Enchdesc 19 surumu ve ustu kurulacak (mod surumu)
İnventory profiles Next 1.10.11 kurulacak veya sürüm kodu 5.0.0 olacak CurseForge uzerinden bu modlari kurabilirsiniz veya ben mod paketini tekrardan duzenleyip atabilirim

Bekliyorum ama nasıl sürümde hata olabilirki 1.20 Fabric indirdim 1.20 Fabric modlarını indirdim

1.20. 1 surumundesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…