Çözüldü Minecraft mod hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Husum

Centipat
Daha fazla  
Selam! Modları indirip "mods" klasörüne atıyorum, ancak sürekli hata alıyorum. Farklı Forge sürümlerini denedim, sonra Fabric ile de denemeye çalıştım ama yine de sorun çözülmedi. İlk defa mod yüklüyorum, bu yüzden pek deneyimim yok. Dilerseniz tüm modların linklerini paylaşabilirim, belki böylece sorun ne olabilir daha net görürsünüz. Hata ekran görüntüsünü de aşağıya ekliyorum. Bu arada, tüm modları Fabric uyumlu olarak indirdim, merak etmeyin. (görsel hata verdi ekleyemedim)

Çözüm

Hocam modların çoğu Forge için yani Fabric'e uyumlu değil hiçbiri. Fabric uyumlu sürümler 1.19 1.18, sizden ricam 1.20.1 Forge kurar mısınız? Dosyayı atıyorum şimdi.

Buyurun hocam mod klasörünün linki.
dediğim gibi pek bilmediğim için mesela bu doubledoors 6.56 versiyonu ney falan bilmiyorum nasıl yapıcağımı falan bu arada launcherdan 1.20 açıyorum nasıl 1.20.1 görünebiliyor ki

Dediğim gibi pek bilmediğim için mesela bu doubledoors 6.56 versiyonu ne falan bilmiyorum nasıl yapacağımı falan bu arada Launcher'dan 1.20 açıyorum nasıl 1.20. 1 görünebiliyor ki

Hocam nasıl diyeyim siz 1.20. 1 modu kurmussunuz

Hocam Launcher'in ekran goruntusunu atar misiniz açık halde

Haklısındır dostumda ben dediğim gibi bu 6.59 1.10.11 falan ne tam anlamıyorum bana yarımcı olabilir misiniz?

Tabikii siz şimdi hangi Minecraft sürümünü oynayacaksiniz ben size modpack yapıp atayım

Tamamdır ben şimdi size modpack ayarlıyorum o modları düzgünce kurup bakacağım sisteminiz kötü ise performans için sodium kurarım size veririm

Fabric mi Forge mi olsun?

Tamamdır ben şimdi size modpack ayarlıyorum o modları düzgünce kurup bakacağım sisteminiz kötü ise performans için sodium kurarım size veririm

Fabric mi Forge mi olsun?
teşekkür ederim evet sodium olursa çok daha güzel olur valla ben bilmiyorum fabric ile forge arasındaki fark ney ama fabricle başladık fabric olsun bu arada benim minecraft orjinal değil tl ile baslayan çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar

Hocam modların çoğu Forge için yani Fabric'e uyumlu değil hiçbiri. Fabric uyumlu sürümler 1.19 1.18, sizden ricam 1.20.1 Forge kurar mısınız? Dosyayı atıyorum şimdi.

Buyurun hocam mod klasörünün linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için gerçekten çok çok teşekkürler sizi de yordum gece gece kusura bakmayın

Rica ederim hocam ne demek keyifli oyunlar bir sorunuz olursa buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…