fxrkn Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri OS: Arch Linux x86_64 DE: GNOME 48.0 Host: ASUS TUF Gaming A15 FA507NU_FA50 CPU: AMD Ryzen 7 7735HS with Radeon Gr GPU: NVIDIA GeForce RTX 4050 Max-Q / M Kernel: 6.13.8-arch1-1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2020 #1 İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim.
İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 6 Eylül 2020 #2 Minecraft sürümün kaç? fxrkn dedi: İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Minecraft sürümün kaç? fxrkn dedi: İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla...
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.250 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Eylül 2020 #3 fxrkn dedi: İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Artı 0 Eksi
fxrkn dedi: İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi.
KS KS fxrkn Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri OS: Arch Linux x86_64 DE: GNOME 48.0 Host: ASUS TUF Gaming A15 FA507NU_FA50 CPU: AMD Ryzen 7 7735HS with Radeon Gr GPU: NVIDIA GeForce RTX 4050 Max-Q / M Kernel: 6.13.8-arch1-1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2020 #4 Sürüm 1.16.2 Artı 0 Eksi
TheConquerorr Decapat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 269 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #5 fxrkn dedi: İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam %appdata% de minecraft klasörüne gidip kuracaksınız. Ancak her mod birbiri ile çalışmıyor oyun hata verebiliyor dikkat edin. (Not: Aternos tarafını bilmiyorum ama yükleniyor.) Artı 0 Eksi
fxrkn dedi: İlk defa mod kuracağım bu yuzden nasıl olacağını bilmiyorum. Athernos diye bir site var oradan bedava server açabiliyorsunuz işte bende buna mod indirmek istiyorum. Bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam %appdata% de minecraft klasörüne gidip kuracaksınız. Ancak her mod birbiri ile çalışmıyor oyun hata verebiliyor dikkat edin. (Not: Aternos tarafını bilmiyorum ama yükleniyor.)
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #6 Önce modu sunucuya entegre edip kendi bilgisayarınıza da kuruyorsunuz. Biz Map modu kullanırken böyle yapıyorduk. Artı 0 Eksi
Önce modu sunucuya entegre edip kendi bilgisayarınıza da kuruyorsunuz. Biz Map modu kullanırken böyle yapıyorduk.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 6 Eylül 2020 #7 fxrkn dedi: Sürüm 1.16.2. Genişletmek için tıkla... Minecraft Forge bu sitedeki programı yükle ve kur. Artı 0 Eksi
fxrkn dedi: Sürüm 1.16.2. Genişletmek için tıkla... Minecraft Forge bu sitedeki programı yükle ve kur.
KS KS fxrkn Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri OS: Arch Linux x86_64 DE: GNOME 48.0 Host: ASUS TUF Gaming A15 FA507NU_FA50 CPU: AMD Ryzen 7 7735HS with Radeon Gr GPU: NVIDIA GeForce RTX 4050 Max-Q / M Kernel: 6.13.8-arch1-1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2020 #8 Rambo Okan Güler dedi: Önce modu sunucuya entegre edip kendi bilgisayarınıza da kuruyorsunuz. Biz Map modu kullanırken böyle yapıyorduk. Genişletmek için tıkla... İşte onu nasıl yapıyoruz ? Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler dedi: Önce modu sunucuya entegre edip kendi bilgisayarınıza da kuruyorsunuz. Biz Map modu kullanırken böyle yapıyorduk. Genişletmek için tıkla... İşte onu nasıl yapıyoruz ?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #9 fxrkn dedi: İşte onu nasıl yapıyoruz ? Genişletmek için tıkla... Buradan anlatmam uzun sürer. Aternos'un kendi rehber videoları var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
fxrkn dedi: İşte onu nasıl yapıyoruz ? Genişletmek için tıkla... Buradan anlatmam uzun sürer. Aternos'un kendi rehber videoları var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS fxrkn Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri OS: Arch Linux x86_64 DE: GNOME 48.0 Host: ASUS TUF Gaming A15 FA507NU_FA50 CPU: AMD Ryzen 7 7735HS with Radeon Gr GPU: NVIDIA GeForce RTX 4050 Max-Q / M Kernel: 6.13.8-arch1-1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2020 #10 Sağ olun Artı 0 Eksi