Minecraft mod kurulumu nasıl yapılır?

İşletim sistemi
Windows 11

585644

Centipat
Minecraft Java mod nasıl kurulur, Forge ve Force neden gereklidir, nasıl kurulur, anlamış değilim, anlatabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forge kur. Atıyorum 1.8.9 için kuracaksın ya "Forge 1.8.9 download" yaz ve siteden recommended sürümü seç. Sonrasında install client de ve bekle. Kurduktan sonra launcherı aç 1.8.9 forge- diye giden rastgele harfler olacak. Gir o sürüme çalışıyorsa tamamdır.

Mod kurmak için modun ne olduğu sonuna da 1.8.9 jar file yaz indir ve dosyayı %appdata%/.minecraft/mods içine at.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orijinal sürüm oynayanlar için bir uygulması vardı tam hatırlamıyorum oradan direkt olarak da inidirlebiliyordu

Forge kur. Atıyorum 1.8.9 için kuracaksın ya "Forge 1.8.9 download" yaz ve siteden recommended sürümü seç. Sonrasında install client de ve bekle. Kurduktan sonra launcherı aç 1.8.9 forge- diye giden rastgele harfler olacak. Gir o sürüme çalışıyorsa tamamdır.

Mod kurmak için modun ne olduğu sonuna da 1.8.9 jar file yaz indir ve dosyayı %appdata%/.minecraft/mods içine at.
Peki bende Optifine var , shader kurabilir miyim ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı