K KrayZer Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #11 İlk Anonim dedi: Teşekkür ederim peki öyle sunucuları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternete yaz çıkar.
İlk Anonim dedi: Teşekkür ederim peki öyle sunucuları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternete yaz çıkar.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.797 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Nisan 2023 #12 İlk Anonim dedi: Çok iyi açıklama yapmışsınız gerçekten teşekkürler şu an tek eksiğim modları nereden güvenli bir şekilde yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu site güvenilir hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Mesela ben çoğu zaman 9Minecraft adlı siteden modlar ve texture packlr yüklüyordum.
İlk Anonim dedi: Çok iyi açıklama yapmışsınız gerçekten teşekkürler şu an tek eksiğim modları nereden güvenli bir şekilde yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu site güvenilir hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Mesela ben çoğu zaman 9Minecraft adlı siteden modlar ve texture packlr yüklüyordum.
B Bicakcia Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #13 İlk Anonim dedi: Çok iyi açıklama yapmışsınız gerçekten teşekkürler şu an tek eksiğim modları nereden güvenli bir şekilde yükleyeceğim? Acaba CurseForge sitesi güvenli midir? Teşekkür ederim peki öyle sunucuları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Çoğu mod dosyasını CurseForge'dan oynuyorum ve bu zamana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
İlk Anonim dedi: Çok iyi açıklama yapmışsınız gerçekten teşekkürler şu an tek eksiğim modları nereden güvenli bir şekilde yükleyeceğim? Acaba CurseForge sitesi güvenli midir? Teşekkür ederim peki öyle sunucuları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Çoğu mod dosyasını CurseForge'dan oynuyorum ve bu zamana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin