Çözüldü Minecraft mod kurulumu sonrası "The Game crashed whilst initializing Game" diyor

• Konuyu başlatan Rulx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.355
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Rulx

Hectopat
Daha fazla  
The Game crashed whilst initializing Game
Error: Java. Lang. NoClassDefFoundError: vazkii/arl/item/BasicItem
Çıkış Kodu: -1

Modlu oyunumu açmaya çalışırken aldığım hata.

Çözüm
Birde onun haricinde vazkii adlı developerin yazdığı modlarda sıkıntı var gibi(Quark,Botania,Patcholi)
Olmazsa Quark'ı silmeyi deneyin.
Açıldı mı?
Hocam "Chisel" adlı mod varmı? Oyun sürümü nedir? Eğer yeni sürümlerdeyseniz "Chisel" ve onla alakalı tüm modları iptal edin. Edit: Oyun 1.18.2 imiş "Chisel" varsa silin.

Chisel modu yok ve zaten Chisel mod 1.18.2 ye de yok.
Hocam "Chisel" adlı mod var mı? Oyun sürümü nedir? Eğer yeni sürümlerdeyseniz "Chisel" ve onla alakalı tüm modları iptal edin. Edit: Oyun 1.18.2 imiş "Chisel" varsa silin.

Modlar.

Dosya Ekleri

• resim_2022-05-06_162655344.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 141
Forge kullanıyorum demek ki ben dikkat etmemişim yanlışlıkla Fabric mod indirmişim.

Hocam sağol veinminer modunu fabric indirmişim

Birde onun haricinde vazkii adlı developerin yazdığı modlarda sıkıntı var gibi(Quark,Botania,Patcholi)
Olmazsa Quark'ı silmeyi deneyin.
Açıldı mı?

Çözüm
Açıldı ama "veinmining-forge-1.18.2-0.18.jar" modun ismi forge enteresan neyse sorun çözüldü sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…