Minecraft mod nasıl kurulur?

Orijinal hesabınız varsa en basit şekilde Modrinth ile kurabilirsin. Hesabına girdikten sonra tek tık ile tüm modları indirebilirsin.

CurseForge indir hesabına gir. İstediğin modu seç ve indir ardından oynaya bas. En basiti bu benimce ama diğerlerine de göz atabilirsin.

Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft oyununa mod kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En basiti diyebilirim.

CurseForge VirusTotal'de böyle bir virüs uyarı veriyor bu nedir bilginiz var mı?
Modrinth'e kayıt olamadım hata veriyor sürekli.

Orjinal minecrafttınız varsa üstteki arkadaşı dinlemeyip curse forge ile tonlarca mod indirebilirsiniz.
Nedenmiş? Modrinth hem daha yeni ham daha iyi. İnternette tonlarca insan CurseForgeden Modrinthe geçiyor. Forgede birden fazla modu uğraşmadan tek pakete koyabilir misin? Manuel indirip tek tek eline atman lazım. Modrinthe her şeyi arayüz üzerinden yapabilirsin. Daha iyi bir uygulama.

Eki Görüntüle 2364529

CurseForge VirusTotal'de böyle bir virüs uyarı veriyor bu nedir bilginiz var mı?
Modrinth'e kayıt olamadım hata veriyor sürekli.
Hocam Modrinth kurun CurseForge eskisi kadar iyi değil. Daha kolay ve anlaşılır bir uygulama. Forgede sevdiğiniz modları bir araya getirmeye çalışırken 2 saat uğraşacaksınız.

İkisini de kurun hangisi kolayınıza gelirse onu kullanın. Konuyu uzatmanın manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…