Minecraft mod önerisi 1.16.3

• Konuyu başlatan Nres
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 193

Nres

Decapat
Daha fazla  
Minecraft'tan sıkılmaya başladım, o yüzden mod önerisi... Önerdiğiniz modun linkini atarsanız sevinirim.

Minecraft'tan sıkılmaya başladım, o yüzden mod önerisi... Önerdiğiniz modun linkini atarsanız sevinirim.

Hocam nasıl bir mod istiyorsunuz oyunun grafikleri mi değişecek? Oynanışımı değişecek oyunu rph tarzı bir şey mi yapmak istiyorsunuz yoksa savaş animasyonlarını mı değiştireceksiniz biraz daha bilgi verirseniz iyi olur.

Hocam nasıl bir mod istiyorsunuz oyunun grafikleri mi değişecek? Oynanışımı değişecek oyunu rph tarzı bir şey mi yapmak istiyorsunuz yoksa savaş animasyonlarını mı değiştireceksiniz biraz daha bilgi verirseniz iyi olur.

Oyuna yeni şeylerin eklenmesini istiyorum hocam.

Versiyonu 1.20 yap çok güzel etkinlikler var normal Survival oynayabilirsin.

Ağaç kesme modu harita modu, jei modu, Forge ve OptiFine dışında önerebileceğim başka mod yok çünkü sade oynaması daha zevkli.

Oyuna yeni şeylerin eklenmesini istiyorum hocam.
Hocam önereceğim modlar vardı ama siz bir oyun sürümü belirtmişsiniz ve ben önereceğim modlar kullandığınız sürüm ile uyumlumu bilmiyorum bu yüzden bir kaç video linki bırakacağım videodaki modlardan beğendiğinizi kurup kullanırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son attığım video oyunu fragmanlardaki gibi yapmayı sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı