Minecraft mod önerisi

Hydra2234

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarla beraber Minecraft gireceğiz fakat klasik MC'den sıkıldık biraz. Daha çok maceraya sokan modlar biliyorsanız söyler misiniz?

Arkadaşlarla beraber Minecraft gireceğiz fakat klasik MC'den sıkıldık biraz. Daha çok maceraya sokan modlar biliyorsanız söyler misiniz?
Twilight Forest, YUNG'S Better modları var onlar da çok iyidir, Battle Towers modu. Bunlar "maceraya sokan" modlar bir de yanına minimap modu kurarsınız hoşunuza giden bir tane, tadından yenmez.

Twilight Forest, yung's better modları var onlar da çok iyidir, Battle towers modu. Bunlar "maceraya sokan" modlar bir de yanına minimap modu kurarsınız hoşunuza giden bir tane, tadından yenmez.

Twilight Forest güzel gibi duruyor teşekkürler.

@OutemuX peki all the mods u önerir misiniz çok kafa karıştırır mı?

Twilight Forest güzel gibi duruyor teşekkürler.

@OutemuX peki all the mods u önerir misiniz çok kafa karıştırır mı?
Hocam ben de bakmıştım da epey sıkıntı bir modpack gibi görünüyor. Bilgisayar özellikleriniz iyi ise deneyebilirsiniz ama bence bulaşmayın. Şahsen benim ilgimi çekmedi ama sizin ilginizi çektiyse deneyebilirsiniz.

tamam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…