Minecraft mod paketi crash veriyor

Asım18181

Centipat
Daha fazla  
Sistemim RX 6600 Ryzen 5500 16 GB RAM ve dawncarft isimli mod paketi ile oyuna girmeye çalışınca crash veriyor. Normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programın yanıt vermesini bekle dedikten sonra bir süre beklediniz mi? Benim modlarımda crash veriyor bir süre sonra düzeliyor.

Log dosyalarını kontrol ettiniz mi? Bazen bazı dosyalar eksik olarak yüklenebiliyor.

Log dosyalarını kontrol ettiniz mi? Bazen bazı dosyalar eksik olarak yüklenebiliyor.

Reis ona nereden bakabilirim?

Programın yanıt vermesini bekle dedikten sonra bir süre beklediniz mi? Benim modlarımda crash veriyor bir süre sonra düzeliyor.
denedim olmadı

reis baktım ama anlamadım böyle log dosyaları

Son düzenleme:
Reis ona nereden bakabilirim?

denedim olmadı

reis baktım ama anlamadım böyle log dosyaları Eki Görüntüle 2370621
Bazı mixin hataları bulunuyor. Loglarda "Mixin config does not specify 'minVersion' property" hatası gözüküyor. Bu hata, belirli mixin yapılandırma dosyalarının minimum sürüm özelliğini belirtmediği anlamına gelir. Bu hata genelde modların eski sürümde olmasından kaynaklanır. Şu modların güncel sürümlerini indirmeyi dene: dynamiclightsreforged, promod.mixins, radium.mixins, rei-jei-interactions, workaround.mixins, polylib.mixins, rei.mixins. Bu modlarda gözüküyor bu sorun.

Ayrıca "Attempted to select a dependency jar for JarJar which was passed in as source" hatası da bulunuyor. Bu da yanlış bilmiyorsam bir modun bağımlılığının eksik olduğunu söylüyor. Açıkçası, bayağı bir bağımlılığın bulunamadığını söylüyor. En iyisi mod paketini en baştan indirmeyi denemek. Eğer modları manuel olarak indirdiysen (CurseForge'nin sitesinden), CurseForge uygulamasından indirmeyi dene. Böylelikle daha az bozukluğa sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…