Dawncraft mod paketi için sunucu kiralamak istiyoruz. 6-7 kişi olacağız. Batıhost ve Saganetwork arasında kaldık, 12 GB'lı versiyon almayı düşünüyoruz. Siz ne önerirsiniz? (Başka site, plan vs.)
Essential eskiden 3-4 kişiyle denemiştik başka bir mod paketini ama stabil değildi laglıydı ve korsan gircek olan 2-3 kişi de var. Essential korsanla girilemiyor diye hatırlıyorum.
Batıhostu bence tercih etmeyin bugüne kadar 2 farklı yerden sunucu kiraladım biri Keyubu biri Batıhost açıkçası Keyubu'nun desteği gayet iyiydi sunucuları da aynı şekildi fakat Batıhost'un sanal bilgisayarı fazlasıyla kasıyordu 2 kere değiştirmişlerdi ama hala aynı olunca 1 ay kullanıp bırakmıştım. Saganetwork hakkında bilgim yok Keyubu önerebilirim.
Hocam muhtemelen yanlış sunuculara baktınız Xeon olan güçsüz işlemciler var onlar uygun fiyat bir de Ryzen sunucular var. Yoksa Keyubu'da da hemen hemen 500 600 TL bandında istediğiniz paketler.
Hocam muhtemelen yanlış sunuculara baktınız Xeon olan güçsüz işlemciler var onlar uygun fiyat bir de Ryzen sunucular var. Yoksa Keyubu'da da hemen hemen 500 600 TL bandında istediğiniz paketler.