Hayır nodestynin sadece müşterisiyim fakat saganetwork eski sponsorum olduğu için fazlasıyla firma hakkında bilgiliyim, her neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok arkadaş nereyi tercih etmek isterse alabilir ama ben Türk firmalarını seven birisi değilim.
Ayrıca ben ChatGPT kullanmak günah demedim sadece firmasının tanıtım metnini bile ChatGPT'ye yaptıracak kadar üşengeç bir firma olduklarından bahsetmeye çalıştım.
Hocam, önerilerinizi objektif bir şekilde yapın. Bir çok mesajınızda firmayı adeta bir melek gibi önermişsiniz. Ancak, daha dün açılmış bir firma öneriyorsunuz. Kullanıcının bunu dikkate alacağına eminim.
Ayrıca, Türk firmalarını sevmiyor olmanız iyi bir neden değil. Sunucu tercihi yaparken, projenin etkenlerine dikkat ederek seçim yaparsınız. Lokasyon, sunucu ile istemci arasındaki gecikme için en büyük etken.
Sizin subjektif bakışınız bir öneri için yeterli bir etken değil. Madem durum böyle, öneri yapmamayı tercih etmeniz çok daha doğru olacaktır.
Yapay zeka artık hayatımızda büyük bir etken, kullanmak değil kullanmamak suç olur. Hayatın akışına uyum sağlayın, hayatınızda bunlarla sık karşılaşırsınız. Az önce yaptığınız yorumun ne kadar anlamsız olduğunu size şöyle ufak bir tını ile göstereyim:
Objektif(!) bir bakış açısıyla, bir fabrikada çalışan iki insanı inceliyoruz;
1 numaralı insan, kutuları elleriyle taşınması gereken yere taşıyor.
2 numaralı insan, kutuları forklift kullanarak taşıyor.
Şimdi, bu iki insanı incelediğimizde 2 numaranın elleriyle taşımak yerine üşengeçlik yaptığını mı görürüz? Hayır, aksine elindeki imkanları kullandığını görürüz.
İyi sosyaller