justalkyone Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #11 Gordrhain dedi: Rica ederim hocam. İyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Son olarak zamanınızı çalıyorum kusura bakmayın ama, hangi shader ve texture packi öneriyorsunuz?
Gordrhain dedi: Rica ederim hocam. İyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Son olarak zamanınızı çalıyorum kusura bakmayın ama, hangi shader ve texture packi öneriyorsunuz?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 15 Ağustos 2023 #12 justalkyone dedi: Son olarak zamanınızı çalıyorum kusura bakmayın ama, hangi shader ve texture packi öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben complementary shader be bettervanillabuilding resourcepackini kullanıyordum. Ama shader özellikle ağır bir shader ve performansta ciddi bir fark yaratabilir.
justalkyone dedi: Son olarak zamanınızı çalıyorum kusura bakmayın ama, hangi shader ve texture packi öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben complementary shader be bettervanillabuilding resourcepackini kullanıyordum. Ama shader özellikle ağır bir shader ve performansta ciddi bir fark yaratabilir.