Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 Sistemim her mod paketini açacak düzeyde. 1.16.5 ve üstü olursa güzel olur. Teknik mod paketlerini seviyorum, görev kitapçığı olması şart. Oynayıp beğendiğiniz mod paketleri varsa tavsiye edebilir misiniz?
Sistemim her mod paketini açacak düzeyde. 1.16.5 ve üstü olursa güzel olur. Teknik mod paketlerini seviyorum, görev kitapçığı olması şart. Oynayıp beğendiğiniz mod paketleri varsa tavsiye edebilir misiniz?
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 8 Mayıs 2022 #2 Abi yapma dedi: Sistemim her mod paketini açacak düzeyde. 1.16.5 ve üstü olursa güzel olur. Teknik mod paketlerini seviyorum, görev kitapçığı olması şart. Oynayıp beğendiğiniz mod paketleri varsa tavsiye edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne tür mod istiyorsunuz?
Abi yapma dedi: Sistemim her mod paketini açacak düzeyde. 1.16.5 ve üstü olursa güzel olur. Teknik mod paketlerini seviyorum, görev kitapçığı olması şart. Oynayıp beğendiğiniz mod paketleri varsa tavsiye edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne tür mod istiyorsunuz?
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #3 esyal21 dedi: Ne tür mod istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teknik mod paketlerini seviyorum, teknik olursa daha iyi olur.
esyal21 dedi: Ne tür mod istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teknik mod paketlerini seviyorum, teknik olursa daha iyi olur.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 8 Mayıs 2022 #4 F Abi yapma dedi: Teknik mod paketlerini seviyorum, teknik olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fabric mi Forge mi?
F Abi yapma dedi: Teknik mod paketlerini seviyorum, teknik olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fabric mi Forge mi?
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #5 esyal21 dedi: F Fabric mi Forge mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de olur .
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 8 Mayıs 2022 #6 Abi yapma dedi: İkisi de olur . Genişletmek için tıkla... Teknik derken anlamadım tam olarak hocam.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #7 esyal21 dedi: Teknik derken anlamadım tam olarak hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım daha çok roket modlarında olur ya birsürü şey yaparsın otomatik sistemler olur falan onu söylüyor herhalde arkadaş.
esyal21 dedi: Teknik derken anlamadım tam olarak hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım daha çok roket modlarında olur ya birsürü şey yaparsın otomatik sistemler olur falan onu söylüyor herhalde arkadaş.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #8 esyal21 dedi: Teknik derken anlamadım tam olarak hocam. Genişletmek için tıkla... Sanayi odaklı , makinelerin olduğu modlar.
esyal21 dedi: Teknik derken anlamadım tam olarak hocam. Genişletmek için tıkla... Sanayi odaklı , makinelerin olduğu modlar.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #9 Abi yapma dedi: Sanayi odaklı , makinelerin olduğu modlar. Genişletmek için tıkla... Keşke arkadaşım ve biraz beynim olsada bende bu tarz mod paketlerini oynayabilsem başkalarıyla
Abi yapma dedi: Sanayi odaklı , makinelerin olduğu modlar. Genişletmek için tıkla... Keşke arkadaşım ve biraz beynim olsada bende bu tarz mod paketlerini oynayabilsem başkalarıyla
Sosyal Şapka Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 407 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #10 1.7.10 ama favori mod paketimdir. Acayip öneririm. GT:New Horizons. Yani sevgimi kelimelere dökemiyorum. Bir şans verin bence. Greg Tech üzerine kurulu. Yapımcı kendi de mükemmel şeyler ekleyerek daha mükemmel yapmış.
1.7.10 ama favori mod paketimdir. Acayip öneririm. GT:New Horizons. Yani sevgimi kelimelere dökemiyorum. Bir şans verin bence. Greg Tech üzerine kurulu. Yapımcı kendi de mükemmel şeyler ekleyerek daha mükemmel yapmış.