THE_BLACK Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Minecraft'ta mod paketi arıyorum. 2 GB RAM'im var bilgisayarı zorlamayacak ama güzel bildiğiniz mod paketi varsa yazar mısınız?
Merhaba, Minecraft'ta mod paketi arıyorum. 2 GB RAM'im var bilgisayarı zorlamayacak ama güzel bildiğiniz mod paketi varsa yazar mısınız?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Volcano var.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 23 Ağustos 2023 #3 THE_BLACK dedi: Merhaba, Minecraft'ta mod paketi arıyorum. 2 GB RAM'im var bilgisayarı zorlamayacak ama güzel bildiğiniz mod paketi varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bence o RAM'la mod paketi kurmanız pek iyi olmayacak.
THE_BLACK dedi: Merhaba, Minecraft'ta mod paketi arıyorum. 2 GB RAM'im var bilgisayarı zorlamayacak ama güzel bildiğiniz mod paketi varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bence o RAM'la mod paketi kurmanız pek iyi olmayacak.