- Makaleler
- 35
Forge seçeceksin sürümlerden, OptiFine'ı mod paketiyle beraber koyacaksın klasörün içine.Mods dosyasına modları attığım zaman görünmüyor.
Forge seçeceksin sürümlerden, OptiFine'ı mod paketiyle beraber koyacaksın klasörün içine.Mods dosyasına modları attığım zaman görünmüyor.
Forge seçince hata alıyorum. Hatayı size atsam bakma şansınız var mı?Forge seçeceksin sürümlerden, OptiFine'ı mod paketiyle beraber koyacaksın klasörün içine.
Mod paketine baktım, ZIP şeklindeymiş. CurseForge indirip oradan kurabilirsin.Forge seçince hata alıyorum. Hatayı size atsam bakma şansınız var mı?
Mod paketine baktım, ZIP şeklindeymiş. CurseForge indirip oradan kurabilirsin.
Satın alabilir. Korsan Minecraft'a teknik destek sağlamıyoruz.Premium'u yokmuş arkadaşın şimdi gördüm.
Bankaya gitmeye üşenmeyip 1 gün önceden para yatırsaydım, evet alabilirdim. Benim hatam. Keşke para yatırmaya gitseymişim. 200 TL'den alırdım.Satın alabilir. Korsan Minecraft'a teknik destek sağlamıyoruz.
Bankaya gitmeye üşenmeyip 1 gün önceden para yatırsaydım, evet alabilirdim. Benim hatam. Keşke para yatırmaya gitseymişim. 200 TL'den alırdım.![]()
Zamlanmadan önce üşenip bankaya gitmemiştim. Pişma mıyım? Evet. Ancak inşallah tekrardan satın almak nasip olur.200 TL'ye Minecraft Premium satılmıyor maalesef. Ucuz hesap satan sitelerden almayı düşünüyorsanız da önermem sonuçta çalıntı hesap satıyorlar o yüzden ucuz oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.