Minecraft mod paketi ve OptiFine beraber nasıl kurulur?

Eğer minecraftınız premium ise Şuradan CurseForge uygulamasını indirerek oradan mod packi indirebilirsiniz.

MultiMC lazım onu kurabilmen için. Eğer illa oynamak istiyorum dersen paketteki modları teker teker indirip mods klasörüne atarsan oynarsın.

Satın alabilir. Korsan Minecraft'a teknik destek sağlamıyoruz.
Bankaya gitmeye üşenmeyip 1 gün önceden para yatırsaydım, evet alabilirdim. Benim hatam. Keşke para yatırmaya gitseymişim. 200 TL'den alırdım.

Bankaya gitmeye üşenmeyip 1 gün önceden para yatırsaydım, evet alabilirdim. Benim hatam. Keşke para yatırmaya gitseymişim. 200 TL'den alırdım.

200 TL'ye Minecraft Premium satılmıyor maalesef. Ucuz hesap satan sitelerden almayı düşünüyorsanız da önermem sonuçta çalıntı hesap satıyorlar o yüzden ucuz oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
200 TL'ye Minecraft Premium satılmıyor maalesef. Ucuz hesap satan sitelerden almayı düşünüyorsanız da önermem sonuçta çalıntı hesap satıyorlar o yüzden ucuz oluyor.
Zamlanmadan önce üşenip bankaya gitmemiştim. Pişma mıyım? Evet. Ancak inşallah tekrardan satın almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…