Sxlerys Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Sunucumda itemsaddere ESC kurdum. Better rank kurdum. Ancak pinglemeye veya ESC'ye basıp baktığım zaman çalıştığımda resimdeki gibi kareler çıkıyor.Bu arada plugin mod değil. Son düzenleme: 20 Kasım 2023
Sunucumda itemsaddere ESC kurdum. Better rank kurdum. Ancak pinglemeye veya ESC'ye basıp baktığım zaman çalıştığımda resimdeki gibi kareler çıkıyor.Bu arada plugin mod değil.
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 778 Çözümler 4 Yer Çanakkale 20 Kasım 2023 #2 Sxlerys dedi: Sunucumda itemsaddere ESC kurdum. Better rank kurdum. Ancak pinglemeye veya ESC'ye basıp baktığım zaman çalıştığımda resimdeki gibi kareler çıkıyor. Eki Görüntüle 2023697 Genişletmek için tıkla... Modlar çakışıyor olabilir.
Sxlerys dedi: Sunucumda itemsaddere ESC kurdum. Better rank kurdum. Ancak pinglemeye veya ESC'ye basıp baktığım zaman çalıştığımda resimdeki gibi kareler çıkıyor. Eki Görüntüle 2023697 Genişletmek için tıkla... Modlar çakışıyor olabilir.