Minecraft modlarla ping oluyor

Blasthof

Decapat
Daha fazla  
Normal Minecraft launcherinden açtığım zaman oyunu, oyun 8 ping 12 ping oluyor en fazla 40'a çıkıyor fakat oyunu Modrinth da birkaç mod paketi ile açtığım zaman singleplayerde 250,400 bazen 1500 kadar çıkıyor fakat oyundan çıktığımda 5GB'lik oyun 2 dakikada iniyor yani anlamıyorum yardımcı olabilecek bir kişi var mı?

Mod kurduğum yer: Modrinth

Normal Minecraft launcherinden açtığım zaman oyunu, oyun 8 ping 12 ping oluyor en fazla 40'a çıkıyor fakat oyunu Modrinth da birkaç mod paketi ile açtığım zaman singleplayerde 250,400 bazen 1500 kadar çıkıyor fakat oyundan çıktığımda 5GB'lik oyun 2 dakikada iniyor yani anlamıyorum yardımcı olabilecek bir kişi var mı?

Mod kurduğum yer: Modrinth

Ping dediğimiz şey Online oyunlarda olmuyor mu yahu? Siz modlu Minecraft'ı Online mı oynuyorsunuz?

Ping dediğimiz şey Online oyunlarda olmuyor mu yahu? Siz modlu Minecraft'ı Online mı oynuyorsunuz?

Hayır araştırdım neden singleplayer dünyamda ping oluyor diye aslında singleplayer dünya internetle bağlantı kuruyor ve Minecraft'ın kendi serverlarına bağlanıyor interneti kapattığımdada oluyor anlamıyorum fakat modsuz girdiğimde hiçbir şey olmuyor ya da başka bir mod kurduğumda örnek korku modu kurduğumda olmuyor sıkıntı galiba o mod paketinde ama bir mod nasıl internetle ilgili bir şey yapabilirki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı