keremokms Yoctopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 2 20 Ekim 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı 4060 laptop İşlemci İ5 12750 Arkadaşımla modlu Essential mod serveri kurduk fakat servera girdiğim zaman bu hata çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Arkadaşımla modlu Essential mod serveri kurduk fakat servera girdiğim zaman bu hata çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Erdixj Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 Minecraft'ın orijinal olmayabilir. Essential mod server kurmaz. Artı 0 Eksi
KS KS keremokms Yoctopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 2 20 Ekim 2024 #3 Erdixj dedi: Minecraft'ın orijinal olmayabilir. Essential mod server kurmaz. Genişletmek için tıkla... Orijinal minecraft kanka arkadaşım beni dünyasına davet ediyo Artı 0 Eksi
Erdixj dedi: Minecraft'ın orijinal olmayabilir. Essential mod server kurmaz. Genişletmek için tıkla... Orijinal minecraft kanka arkadaşım beni dünyasına davet ediyo
Erdixj Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #4 keremokms dedi: Orijinal minecraft kanka arkadaşım beni dünyasına davet ediyo Genişletmek için tıkla... Geniş bilgim yok cevap yazamıyorum bu konu hakkında kusura bakma Artı 0 Eksi
keremokms dedi: Orijinal minecraft kanka arkadaşım beni dünyasına davet ediyo Genişletmek için tıkla... Geniş bilgim yok cevap yazamıyorum bu konu hakkında kusura bakma