Minecraft modlu oynarken çöküyor

(If you haven't disabled the FoamFix coremod, try disabling it in the config! Note that this bit of text will still appear.) (foamfix-0.10.10-1.12.2.jar). Şöyle bir yazı geçiyor crash reportunuzun içinde deneyin isterseniz.

(If you haven't disabled the FoamFix coremod, try disabling it in the config! Note that this bit of text will still appear.) (foamfix-0.10.10-1.12.2.jar). Şöyle bir yazı geçiyor crash reportunuzun içinde deneyin isterseniz.
Peki bu foamfix'i silersem sorun yaratmaz değil mi cünkü ram kullanma ve optimizasyon sorununa birebir mod

Kaç tane mod kullanıyorsunuz? Elliye yakın hatta belki daha fazla galiba. Bi tık ağır modlar da kullanıyorsanız sisteminizi ve oyuna ne kadar Ram ayırdığınız da söyler misiniz? Oyun esnasında kendini kapatması genelde ya RAM yetmediği için oluyor yada işlemci yetersiz kaldığı için.

Kaç tane mod kullanıyorsunuz? Elliye yakın hatta belki daha fazla galiba. Bi tık ağır modlar da kullanıyorsanız sisteminizi ve oyuna ne kadar Ram ayırdığınız da söyler misiniz? Oyun esnasında kendini kapatması genelde ya RAM yetmediği için oluyor yada işlemci yetersiz kaldığı için.
130 tane mod var şuan oyuna 8 gb ram veriyorum toplam 16 gb ram var pc de evet bir tik ağir modlar var da şuana kadar hicbir sorun yoktu yaklaşık 4 5 saat rahat oynuyordum belki save dosyasinda sorun olabilir diye düşündüm yeni dünyada acınca ayni oluyor ekran kartı güncel driverlerin hepsi güncel

Yeni mod eklediyseniz çakışıyor olabilir.
Bende yaklaşık 300 tane mod kurmuştum ama çakışanları çıkara çıkara 150 ye düşmüştü. Crash report da normal yazmayan modları çıkarmayı deneyin isterseniz.

Yeni mod eklediyseniz çakışıyor olabilir.
Bende yaklaşık 300 tane mod kurmuştum ama çakışanları çıkara çıkara 150 ye düşmüştü. Crash report da normal yazmayan modları çıkarmayı deneyin isterseniz.
Bende öyle yapmayı planlıyordum bu akşam deniycem cünkü en fazla 5 farkli mod kullanıyorum diğerlerini boşuna ekledim

Evet evet bende bayağı boşu boşuna kurduğumu düşünüyorum çoğu zaman.😅 Yaklaşık 50 60 mod iyidir kalitelilerinden. Bu mod tavsiyeleri için bir kanal açmayı düşünüyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı