kralxxlarç Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar ben kendime modlu server açacağım server a yüklesem bilgisayar a yüklemesem olur mu?
A acemi emo Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 kralxxlarç dedi: Arkadaşlar ben kendime modlu server açacağım server a yüklesem bilgisayar a yüklemesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani kendi Minecraft'ına kurmasan olur ama bilgisayara yükleyip onu sunucuya kurman lazım. Artı 0 Eksi
kralxxlarç dedi: Arkadaşlar ben kendime modlu server açacağım server a yüklesem bilgisayar a yüklemesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani kendi Minecraft'ına kurmasan olur ama bilgisayara yükleyip onu sunucuya kurman lazım.
B Blightto Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 139 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 Sunucuya girmek için aynı modların client yani oynayacağımız bilgisayara yüklenmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
ItWasMe Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 3 Eylül 2022 #5 kralxxlarç dedi: Arkadaşlar ben kendime modlu server açacağım server a yüklesem bilgisayar a yüklemesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, modun hem serverda hem de kendi bilgisayarında olması lazım. Artı 0 Eksi
kralxxlarç dedi: Arkadaşlar ben kendime modlu server açacağım server a yüklesem bilgisayar a yüklemesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, modun hem serverda hem de kendi bilgisayarında olması lazım.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #6 Servera yükleyip bilgisayara yüklemezsen sıkıntı yok ama servera girmek istediğin zaman sunucu zaten girişini kabul etmez modları indirmediğin için. Artı 0 Eksi
Servera yükleyip bilgisayara yüklemezsen sıkıntı yok ama servera girmek istediğin zaman sunucu zaten girişini kabul etmez modları indirmediğin için.
C CubePika Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #7 Peki ya bir ayar var mı modları bilgisiyara yüklemeyip sunucuya yükleyip o ayarı açsak sunucudaki modları kendisi bilgisiyarmıza yüklese olmaz mı? Artı 0 Eksi
Peki ya bir ayar var mı modları bilgisiyara yüklemeyip sunucuya yükleyip o ayarı açsak sunucudaki modları kendisi bilgisiyarmıza yüklese olmaz mı?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #8 CubePika dedi: Peki ya bir ayar var mı modları bilgisayara yüklemeyip sunucuya yükleyip o ayarı açsak sunucudaki modları kendisi bilgisayarmıza yüklese olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı konu açarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
CubePika dedi: Peki ya bir ayar var mı modları bilgisayara yüklemeyip sunucuya yükleyip o ayarı açsak sunucudaki modları kendisi bilgisayarmıza yüklese olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı konu açarsanız sevinirim.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.251 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 8 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 16 Mayıs 2023 #9 Forge ile hayır. Fabric ile evet. Artı 0 Eksi