İ İsmail5885 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ben herhangi bir Minecraft server kurma sitesinden modlu server olusturacağim. Fakat benim işletim sistemim Windows, arkadaşımınki iOS. Modlu serveri ben kursam arkadaşım hiçbir kurulum yapmasa, oynayabilir miyiz?
Merhaba, ben herhangi bir Minecraft server kurma sitesinden modlu server olusturacağim. Fakat benim işletim sistemim Windows, arkadaşımınki iOS. Modlu serveri ben kursam arkadaşım hiçbir kurulum yapmasa, oynayabilir miyiz?
A anteplimessi Femtopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 oynayamazsınız arkadaşınında modları indirmesi gerek
İ İsmail5885 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 anteplimessi dedi: oynayamazsınız arkadaşınında modları indirmesi gerek Genişletmek için tıkla... Peki ios işletim sistemine indirebilir mi sorun çıkmadan
anteplimessi dedi: oynayamazsınız arkadaşınında modları indirmesi gerek Genişletmek için tıkla... Peki ios işletim sistemine indirebilir mi sorun çıkmadan
A anteplimessi Femtopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 İsmail5885 dedi: Peki ios işletim sistemine indirebilir mi sorun çıkmadan Genişletmek için tıkla... sürümünüz bedrock mu java mı
İsmail5885 dedi: Peki ios işletim sistemine indirebilir mi sorun çıkmadan Genişletmek için tıkla... sürümünüz bedrock mu java mı
İ İsmail5885 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #5 anteplimessi dedi: sürümünüz bedrock mu java mı Genişletmek için tıkla... Java.