RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 816 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlarım ile oynamak için modlu Survival serverini kendi bilgisayarım üzerine kurdum fakat çalıştırırken hata veriyor. Hastebin: Send and Save Text or Code Snippets for Free | Toptal® Hastebin is a free web-based pastebin service for storing and sharing text and code snippets with anyone. Get started now. hastebin.com Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlarım ile oynamak için modlu Survival serverini kendi bilgisayarım üzerine kurdum fakat çalıştırırken hata veriyor. Hastebin: Send and Save Text or Code Snippets for Free | Toptal® Hastebin is a free web-based pastebin service for storing and sharing text and code snippets with anyone. Get started now. hastebin.com Yardımcı olabilir misiniz?
eren200ns Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 Sunucunuz kaç gb? Artı 0 Eksi
KS KS RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 816 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #3 eren200ns dedi: Sunucunuz kaç gb? Genişletmek için tıkla... 4 GB server Artı 0 Eksi
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.786 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #4 Mod dosyalarını nereden aldın? Portları düzgün açtığına emin misin? Artı 0 Eksi
KS KS RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 816 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #5 Intervice dedi: Mod dosyalarını nereden aldın? Portları düzgün açtığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Modları technic launcher'dan aldım mod paketinin hazır server dosyasını indirdim direkt Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Mod dosyalarını nereden aldın? Portları düzgün açtığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Modları technic launcher'dan aldım mod paketinin hazır server dosyasını indirdim direkt
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.786 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #6 Hata verdikten sonra kapanıyor mu? Sunucuya girmeye çalıştın mı? Artı 0 Eksi
KS KS RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 816 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #7 Intervice dedi: Hata verdikten sonra kapanıyor mu? Sunucuya girmeye çalıştın mı? Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor ki sunucu hata verdikten sonra CMD kapanıyor attığım linkde crash log var anlayan biri bakınca sorunu çözebilir galiba. Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Hata verdikten sonra kapanıyor mu? Sunucuya girmeye çalıştın mı? Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor ki sunucu hata verdikten sonra CMD kapanıyor attığım linkde crash log var anlayan biri bakınca sorunu çözebilir galiba.
eren200ns Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #8 RamazanQs dedi: Hiç açılmıyor ki sunucu hata verdikten sonra CMD kapanıyor attığım linkde crash log var anlayan biri bakınca sorunu çözebilir galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam harita değiştirin öyle girin. Artı 0 Eksi
RamazanQs dedi: Hiç açılmıyor ki sunucu hata verdikten sonra CMD kapanıyor attığım linkde crash log var anlayan biri bakınca sorunu çözebilir galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam harita değiştirin öyle girin.