Çözüldü Minecraft modlu server hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HTNami001

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben ve arkadaşlarım Minecraft modlu Survival oynamak istiyoruz. Kendi yaptığım, singleplayerda sorunsuz çalışan bir mod pakedimiz var. Fakat server açmaya çalıştığımda iron chest modu "Java. Lang. IllegalArgumentException: Block: Class cpw. Mods. İronchest.common. Blocks. Chest. BlockIronChest has property: Variant with invalidly named Value: Iron" hatası veriyor. Daha öncesinde de aynı mod pakediyle oynamıştık ve gene aynı hatayı almıştık. Biraz araştırma sonucu bilgisayar dili ve bölgesinin Türkiye olmasından kaynaklı olduğunu öğrendik ve hatta çözümünü de bulmuştuk.

Komut satırına "-Duser. Language = en -Duser. Country = US" yazdığımızda sorunsuz çalışıyordu. Fakat şu anda bu çözüm işe yaramıyor. Geçen ay Windows 11 kullanmaya başladım. Sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü komutu çalıştırıp sunucuyu başlattığımda
"'-Duser. Language' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file." Hatası alıyorum. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Düzenleme: Tamamdır sorunu hallettim. Komut satırında 1 2 oynama yaptım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için yaptığınız değişiklikleri açıklar mısınız?
Tabiki.
Sunucuyu başlatmak için yazmış olduğum komut satırını şu şekilde değiştirdim;

@Echo off
java -Xms2048M -Xmx2048M -Duser.language=en -Duser.country=US -jar forge-1.12.2-14.23.5.2859.jar
pause

forge-1.12.2-14.23.5.2859.jar kısmını kendi forge sürümünüz ile değiştirip çalıştırdığınızda sorun kalmayacaktır.
Merhaba,

Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için yaptığınız değişiklikleri açıklar mısınız?
Tabiki.
Sunucuyu başlatmak için yazmış olduğum komut satırını şu şekilde değiştirdim;

@Echo off
java -Xms2048M -Xmx2048M -Duser.language=en -Duser.country=US -jar forge-1.12.2-14.23.5.2859.jar
pause

forge-1.12.2-14.23.5.2859.jar kısmını kendi forge sürümünüz ile değiştirip çalıştırdığınızda sorun kalmayacaktır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…