Minecraft modlu server için hosting önerisi

Mustafa Orak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzerine modlu Minecraft oynayacağız arkadaşlarla ve 4-5 kişiyiz, buna göre ucuz bir server host var mı? Şimdiden yardım edişiniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzerine modlu Minecraft oynayacağız arkadaşlarla ve 4-5 kişiyiz, buna göre ucuz bir server host var mı? Şimdiden yardım edişiniz için teşekkür ederim.

Ucuz derken ne kadar paradan bahsediyorsunuz hocam?

Apex Hosting ve MCProHosting ucuz ve iyi seçenekler. HostHorde de uygun fiyatlı. 4-5 kişilik modlu oyun için 4-5 GB RAM işini görür.

Saganetwork'de önerilebilir ekstra olarak.

Keyubu'dan VPS server alabilirsiniz. 8GB XEON sunucular 170 lira civarı oluyordu vergiyle sanırsam.

Hocam şimdi 400TL gibi diyebilirim diğer sitelere baktım 400'e gördüm ama yine de ondan ucuz var mı diye danışmak istedim.
O Zaman Bence Saganetwork Dimdirek. Arkadaşın Dediği Gibi.

Teşekkürler arkadaşlar o zaman saganetwork e başvuracam

Teşekkürler arkadaşlar o zaman saganetwork e başvuracam
Hocam keyubu'ya da bir bakın isterseniz detaylıca araştırmadan girişmeyin bu işlere.

400 liraya Keyubu'da güzel şeyler bulabilirsiniz.

Sagenetwork de sunucu fiyatları da 200 lira civarı. oyun sunucusu değil de düz sunucu alabilirsiniz oradan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…