DamHelln Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Öncelikle herkese iyi günler. Arkadaşımla birlikte Minecraft (modlu) oynamak istiyoruz. Aternos'tan açıyoruz serveri ama modları oraya tek tek eklemekle uğraşmak istemiyoruz. Modları tek tek eklemeden nasıl Minecraft serveri açabiliriz?
Öncelikle herkese iyi günler. Arkadaşımla birlikte Minecraft (modlu) oynamak istiyoruz. Aternos'tan açıyoruz serveri ama modları oraya tek tek eklemekle uğraşmak istemiyoruz. Modları tek tek eklemeden nasıl Minecraft serveri açabiliriz?
Efe Berk1520 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 Aternos yerine magmanode var ben oradan oynuyordum modlar kolayca kuruluyordu. Aradıklarını bulamazsan sunucu dosyalarına atman yeter.
Aternos yerine magmanode var ben oradan oynuyordum modlar kolayca kuruluyordu. Aradıklarını bulamazsan sunucu dosyalarına atman yeter.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.220 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 31 Ocak 2025 #3 Maalesef modları aratıp oradan eklemen lazım sürüm farkı olduğu için Aternos'un panelinde direkt modları atamazsın.
Maalesef modları aratıp oradan eklemen lazım sürüm farkı olduğu için Aternos'un panelinde direkt modları atamazsın.
DamHelln Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 Efe Berk1520 dedi: Aternos yerine magmanode var ben oradan oynuyordum modlar kolayca kuruluyordu. Aradıklarını bulamazsan sunucu dosyalarına atman yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz siteye girdim ama reklam engelleyici yüzünden sunucu oluşturamıyorum reklam engelleyici kapattım ama yine aynı hatayı veriyor.
Efe Berk1520 dedi: Aternos yerine magmanode var ben oradan oynuyordum modlar kolayca kuruluyordu. Aradıklarını bulamazsan sunucu dosyalarına atman yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz siteye girdim ama reklam engelleyici yüzünden sunucu oluşturamıyorum reklam engelleyici kapattım ama yine aynı hatayı veriyor.
Efe Berk1520 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 DamHelln dedi: Hocam söylediğiniz siteye girdim ama reklam engelleyici yüzünden sunucu oluşturamıyorum reklam engelleyici kapattım ama yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi uBlock Origin ile girmiş olmama rağmen iyi çalışıyor size verdiği hatayı yazar mısınız?
DamHelln dedi: Hocam söylediğiniz siteye girdim ama reklam engelleyici yüzünden sunucu oluşturamıyorum reklam engelleyici kapattım ama yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi uBlock Origin ile girmiş olmama rağmen iyi çalışıyor size verdiği hatayı yazar mısınız?
DamHelln Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #6 Efe Berk1520 dedi: Şimdi uBlock Origin ile girmiş olmama rağmen iyi çalışıyor size verdiği hatayı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam ama magmode de nasıl mod ekliyeceğiz.
Efe Berk1520 dedi: Şimdi uBlock Origin ile girmiş olmama rağmen iyi çalışıyor size verdiği hatayı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam ama magmode de nasıl mod ekliyeceğiz.