S Samed123 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 314 4 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar bizde Launcher var ve RLCraft veya hexxit açmaya calışıyoruz Aternos'tan. Fakat yapamadık her şeyi birbirine karıştırdık. Yardımcı olabilir misiniz? Sırasıyla yazsanız iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Arkadaşlar bizde Launcher var ve RLCraft veya hexxit açmaya calışıyoruz Aternos'tan. Fakat yapamadık her şeyi birbirine karıştırdık. Yardımcı olabilir misiniz? Sırasıyla yazsanız iyi olur.
O_Zyndraeth Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 1135G7, Sk Hynix DDR4 16gb ram, NVIDIA GeForce MX350 2gb Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #2 Aternos için "benim" kısa kılavuzum 1. Yazılım kısmına girin, 2. Modpacki seç, 3. Modpackinizi bulup seçin, 4. Başlata basın ve server hazır. (Orada yazan sürümlü modpacki indirip kurun launcherinize yoksa servere giremezsiniz!) Son düzenleme: 4 Mayıs 2024
Aternos için "benim" kısa kılavuzum 1. Yazılım kısmına girin, 2. Modpacki seç, 3. Modpackinizi bulup seçin, 4. Başlata basın ve server hazır. (Orada yazan sürümlü modpacki indirip kurun launcherinize yoksa servere giremezsiniz!)
S Samed123 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 314 7 Mayıs 2024 #3 O_Zyndraeth dedi: Aternos için "benim" kısa kılavuzum 1. Yazılım kısmına girin, 2. Modpacki seç, 3. Modpackinizi bulup seçin, 4. Başlata basın ve server hazır. (Orada yazan sürümlü modpacki indirip kurun launcherinize yoksa servere giremezsiniz!) Genişletmek için tıkla... Minecraft orjinal degil curse forge icin orjinal istiyor sanirim
O_Zyndraeth dedi: Aternos için "benim" kısa kılavuzum 1. Yazılım kısmına girin, 2. Modpacki seç, 3. Modpackinizi bulup seçin, 4. Başlata basın ve server hazır. (Orada yazan sürümlü modpacki indirip kurun launcherinize yoksa servere giremezsiniz!) Genişletmek için tıkla... Minecraft orjinal degil curse forge icin orjinal istiyor sanirim
iEmirBey Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri - **İşlemci:** Intel Core i5-1240P - 12. Nesil - 12 MB Cache - Temel Hız: 3,4 GHz - Maksimum Hız: 4,7 GHz - **Bellek (RAM):** 40 GB DDR4 - Hız: 3200 MHz - **Depolama:** 512 GB SSD - **Ekran:** 15,6 inç Full HD (1920 x 1080) IPS panel - **Ekran Kartı:** Intel Iris Xe Graphics - Paylaşımlı bellek - **Diğer Özellikler:** - Arka aydınlatmalı klavye - Parmak izi okuyucu - HDMI çıkışı - Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #4 Samed123 dedi: Minecraft orijinal degil curse Forge icin orijinal istiyor sanirim. Genişletmek için tıkla... Tüm mod paketleri sadece 1 yerde olacak diye bir şey yok crackli bir Launcher'da da CurseForge'da bulunan bir mod paketi olabilir. Ve CurseForge'u crackli gene kullanmak istiyorsan bu videoyu izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Samed123 dedi: Minecraft orijinal degil curse Forge icin orijinal istiyor sanirim. Genişletmek için tıkla... Tüm mod paketleri sadece 1 yerde olacak diye bir şey yok crackli bir Launcher'da da CurseForge'da bulunan bir mod paketi olabilir. Ve CurseForge'u crackli gene kullanmak istiyorsan bu videoyu izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Samed123 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 314 19 Nisan 2025 #5 iEmirBey dedi: Tüm mod paketleri sadece 1 yerde olacak diye bir şey yok crackli bir Launcher'da da CurseForge'da bulunan bir mod paketi olabilir. Ve CurseForge'u crackli gene kullanmak istiyorsan bu videoyu izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten curseforge dan mod paketleri indirip mods klosörüne atıyorum bunu herkesin yapıp öyle server açmamız gerekiyor diye biliyorum
iEmirBey dedi: Tüm mod paketleri sadece 1 yerde olacak diye bir şey yok crackli bir Launcher'da da CurseForge'da bulunan bir mod paketi olabilir. Ve CurseForge'u crackli gene kullanmak istiyorsan bu videoyu izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten curseforge dan mod paketleri indirip mods klosörüne atıyorum bunu herkesin yapıp öyle server açmamız gerekiyor diye biliyorum