Minecraft modlu sunucu nasıl açılır?

Jiole

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşımla bugün Minecraft aldık, modlu Survival oynamak istiyoruz da Aternos'tan server açmayı biliyorum ama yapamıyorum modlu sunucu açmayı anlatabilir misiniz?

Merhaba hocam Aternos'tan açıkcaksan çok kolay zaten yazılımı Forge'ya da Fabric yapıyorsun sonra Fabric yaptıysan Fabric API yazıp indiriyorsun kuruyorsun Forge yaptıysanda aynı şekilde indirip kuruyorsun Google'dan ondan sonra Aternos'ta yeni bir yer açılıyor modlar diye oradan istediğin modu indiriyorsun aternosa sonra indirdiğin modun aynısını Google'dan indiriyorsun örnek olarak treecapitator Forge yazıp indiriyorsun indirdiğin dosyayı oyun klasöründe mods diye bir klasöre atıyorsun yoksa oluştur arkadaşında aynısını yapıp girebilir.

İşinize yarayabilir belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşımla bugün Minecraft aldık, modlu Survival oynamak istiyoruz da Aternos'tan server açmayı biliyorum ama yapamıyorum modlu sunucu açmayı anlatabilir misiniz?

Forge kurmaniz lazim. YT'de rehberler var. Ayrica yanlış bilmiyorsam ayni modu server harici kendi bilgisayariniza da kurmaniz lazim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı