Kays26 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Minecraft'ı modpack ile açamıyorum crash veriyor sadece belli modpacklerde oluyor. Crash raporunu attım. Dosya Ekleri crash.txt 17 KB · Görüntüleme: 46
Minecraft'ı modpack ile açamıyorum crash veriyor sadece belli modpacklerde oluyor. Crash raporunu attım.
Çözüm Kays26 23 Haziran 2023 Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Orijinal hangileri olduğunu söyleyebilir misin? Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Düzelttim tüm modlarda UC yazarken crash raporunda 2 modda ue yazıyordu o 2 modu sildim sorunu düzeldi.
Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Orijinal hangileri olduğunu söyleyebilir misin? Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Düzelttim tüm modlarda UC yazarken crash raporunda 2 modda ue yazıyordu o 2 modu sildim sorunu düzeldi.
O Ozpres Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Kays26 dedi: Minecraft'ı modpack ile açamıyorum crash veriyor sadece belli modpacklerde oluyor. Crash raporunu attım. Genişletmek için tıkla... Minecraftın orjinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Artı 0 Eksi
Kays26 dedi: Minecraft'ı modpack ile açamıyorum crash veriyor sadece belli modpacklerde oluyor. Crash raporunu attım. Genişletmek için tıkla... Minecraftın orjinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene.
KS KS Kays26 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Orijinal hangileri olduğunu söyleyebilir misin? Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Düzelttim tüm modlarda UC yazarken crash raporunda 2 modda ue yazıyordu o 2 modu sildim sorunu düzeldi. Son düzenleme: 23 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Orijinal hangileri olduğunu söyleyebilir misin? Ozpres dedi: Minecraft'ın orijinal mi? Ayrıca bazı modlar aynı anda çalışmıyor, sadece birini veya birkaçını çıkarıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Düzelttim tüm modlarda UC yazarken crash raporunda 2 modda ue yazıyordu o 2 modu sildim sorunu düzeldi.