Minecraft Modpack nasıl kurulur?

İlginç bir durum arkadaşında da mı aynı sorunu oluyor? Ben indirmeyi deneyecektim ancak kotam doldu. Kb ile indirmeye kalksam çok uzun sürer. Alternatif olarak tek aklıma gelen kendi sunucunuzu açmak. Eğer PC güçlü ise kendi bilgisayarından sunucu açabilirsin.
Hocam arkadaşınki güçlü rx7800 xt li bir sistem. Nasıl açacağız modpack ile

Hocam size zahmet adım adım anlatır mısınız? Bilgim yok ta çünkü. (aslında vanilla modsuz şekilde açabiliyorum ama modpack i nasıl kuracağım onu bilmiyorum)

Hocam size zahmet adım adım anlatır mısınız? Bilgim yok ta çünkü. (aslında vanilla modsuz şekilde açabiliyorum ama modpack i nasıl kuracağım onu bilmiyorum)

İşlemci ve ram önemli o konuda.

.jar dosyasını indir. Sağ tıklayıp Java ile çalıştır. "Install Server" seçeneğini seç, boş bir klasör belirt.
Sunucuyu çalıştırmak için bir .bat dosyası oluştur. ( .bat dosyasını oluşturmak için bir tane metin dosyasına alttaki kodu kendine uyarlayarak yaz. Ardından uzantısını .bat olarak değiştir.) Altta örnek verdim. Bunları değiştir.

-Xms2G: Sunucu açıldığında başlangıçta 2 GB RAM kullanır.
-Xmx4G: En fazla 4 GB RAM kullanabilir.
forge-...universal.jar dosyasının adını klasöründeki dosyaya göre ayarla!

Java:
java -Xmx4G -Xms2G -jar forge-1.12.2-14.23.5.2860-universal.jar nogui
pause

İlk çalıştırmadan sonra eula.txt oluşur. İçindeki eula=false satırını eula=true olarak değiştir. Client mod klosörüne modları at. Sunucuyu başlat. Multiplayer'da Direct Connect kısmına localhost yazarak host bağlanabilir. Diğer oyuncular senin IP adresini girerek bağlanabilir. CMD'ye ipconfig yaz ve IPv4 gir.

Bunu araştırdım. Kesin olur diyemem. Ancak denenebilir. İnternetim çok iyi değil. Hızlı dönüş sağlayamıyorum.

Son düzenleme:
İlginç bir durum. Arkadaşında da mı aynı sorunu oluyor? Ben indirmeyi deneyecektim ancak kotam doldu. Kb ile indirmeye kalksam çok uzun sürer. Alternatif olarak tek aklıma gelen kendi sunucunuzu açmak. Eğer PC güçlü ise kendi bilgisayarından sunucu açabilirsin.
Hocam aslında en başta atııgım ss'deki sunucuyla aynı mantık değil mi? Bir onu çalıştırayım bakalım girecek mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı