StandupCobra Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Hocam ben tek başıma fazla sığmayacak bir mod paketi arıyorum, çoğu bilindik modpacklari denedim, önerdiğiniz bir mod veya modpack var mıdır?
Hocam ben tek başıma fazla sığmayacak bir mod paketi arıyorum, çoğu bilindik modpacklari denedim, önerdiğiniz bir mod veya modpack var mıdır?
Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #2 Dawn craft, severek oynuyorum.
StandupCobra Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 Lstrmncc dedi: Dawn craft, severek oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz açıklar mısınız ne ekliyor oyuna
Lstrmncc dedi: Dawn craft, severek oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz açıklar mısınız ne ekliyor oyuna
Fethrein Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 StandupCobra dedi: Biraz açıklar mısınız ne ekliyor oyuna. Genişletmek için tıkla... 450'den fazla modu var diye biliyorum. Yani gerisini sen düşün sayılmayacak kadar şey ekliyor oyuna ama sistem kötüyse zorlar.
StandupCobra dedi: Biraz açıklar mısınız ne ekliyor oyuna. Genişletmek için tıkla... 450'den fazla modu var diye biliyorum. Yani gerisini sen düşün sayılmayacak kadar şey ekliyor oyuna ama sistem kötüyse zorlar.